Beşiktaş Fibabanka son çeyrekte kazandı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Beşiktaş Fibabanka, Bahçeşehir Koleji'ni 82-78'lik skorla mağlup etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ikinci haftasında Beşiktaş Fibabanka, Bahçeşehir Koleji’ni 82-78’lik skorla mağlup etti. Haftanın açılış karşılaşması, BJK Fibabanka Spor Kompleksi’nde oynandı.

Maçın ilk periyodu oldukça çekişmeli geçti ve iki takım da 24-24’lük eşitlikle kapattı. İkinci periyotta Bahçeşehir Koleji, üstün bir oyun sergileyerek devreyi 42-40 önde tamamladı. Üçüncü periyotta da dengeli mücadele devam etti ve iki takım 66-66’lık skorla son periyoda girdi.

Beşiktaş Fibabanka’nın en etkili oyuncusu Needham, 23 sayı ile takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Mathews 18, Terry 9, Allman 8 ve Sleva 6 sayılık katkılarıyla galibiyeti getiren diğer isimler arasında yer aldı. Bahçeşehir Koleji’nde ise Simonovic 15, Ponitka 12 ve Massinburg 11 sayıyla öne çıkan oyuncular oldu.

Bu galibiyetle Beşiktaş Fibabanka, ligdeki ilk galibiyetini aldı. Bahçeşehir Koleji ise ilk maçında Pınar Karşıyaka’yı mağlup etmeyi başarmıştı.

Beşiktaş Fibabanka son çeyrekte kazandı