Beşiktaş Fibabanka, EuroCup’ta şen şakrak: Ulm’e 33 sayı fark

EuroCup A Grubu dördüncü maçında Beşiktaş Fibabanka, Alman temsilcisi Ratiopharm Ulm'ı 107-74'lük skorla mağlup ederek turnuvada en rahat galibiyetinin aldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

EuroCup A Grubu dördüncü maçında Beşiktaş Fibabanka, Alman temsilcisi Ratiopharm Ulm’ı 107-74’lük skorla mağlup ederek turnuvada en rahat galibiyetinin aldı. İstanbul’daki Fibabanka Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada, siyah-beyazlı ekip baştan sona üstün bir performans sergiledi ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı.

İlk periyotta rakibine büyük bir üstünlük kuran Beşiktaş, 31-9’luk bir skorla öne geçti. Oyun kontrolünü devre boyu elinde tutan ev sahibi ekip, devreyi 61-28 gibi rahat bir farkla tamamladı. Üçüncü periyotta da hız kesmeyen siyah-beyazlılar, son çeyreğe 89-49 gibi farklı bir skor avantajıyla girdi. Maçın son bölümünde ise genç isimlere daha fazla  şans veren Beşiktaş bu periyotta rakibine 25 sayı şansı verirken 18 sayı attı ve maçı 107-74 kazanarak taraftarına coşkulu anlar yaşattı.

Beşiktaş’ta Kyle Allman 16 sayı 4 ribaunt 3 asist ile Beşiktaş’ın en skorer ismi olurken, Dustin Sleva 15 sayı 7 ribaunt 1 asist, Jonah Mathews ise 15 sayı 4 asist 2 ribaunt ile yıldızlaştı. Beşiktaş’ta Yiğit Arslan ve Kelan Martin’in 12’şer sayısı da Beşiktaş’ın hücum gücüne önemli katkı sağladı. Beşiktaş’ta 12 ismin tamamı forma şansı buldu.

Alman ekibi Ratiopharm Ulm, Noa Essengue’nin 19 sayısıyla maçın en skorer ismini çıkarsa da mağlubiyeti engelleyemedi.

Beşiktaş, bu galibiyetle 4. maçında 2. kez kazanırken Ulm ilk kez mağlup oldu. Siyah beyazlılar bir sonraki maçında ise Joventut’u evinde konuk edecek.

Beşiktaş Fibabanka, EuroCup’ta şen şakrak: Ulm’e 33 sayı fark