Başkan Kahvecioğlu 5. Kez güven tazeledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Kahvecioğlu 5. Kez güven tazelediAydın Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Derneği’nin seçimli Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Metin Kahvecioğlu 5. Kez güven tazeledi.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Efeler Işıklı Mahallesi’ndeki Aydın Deveciler Federasyonu hizmet binasında gerçekleşen genel kurula İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Işıklı Mahalle Muhtarı Ercan Özçineli, Dernek Başkanı Metin Kahvecioğlu ile dernek üyeleri katıldı.
Aydın Devecilik Kültürü Derneği’nin 13 yıldan bu yana başkanlığını yürüten Kahvecioğlu ve yönetiminin son 3 yıllık faaliyetlerinin görüşülüp onaylanmasının ardından seçimlere geçildi. Dernek üyelerinin tamamının oyunu alan mevcut Başkan Kahvecioğlu, yeniden güven tazeledi. Kahvecioğlu, “Derneğimizi daha iyi bir yere götürmek için daha çok çalışacağız ve bu kültürü yaşatacağız” dedi.
YENİ YÖNETİM
Metin Kahvecioğlu Başkanlığındaki Aydın Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Derneği’nin yeni yönetimi de şu isimlerden oluştu:
İsmail Gezer, Bülent Koç, Altan Özkara ve Murat Üzülmez. Denetim Kurulu ise İlyas Güler, Metal Esen ve Turhan Demirkol. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Başkan Kahvecioğlu 5. Kez güven tazeledi