Başkan Ertuğrul Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Halil Ertuğrul ve CHP'li İl Genel Meclis Üyeleri, Çanakkale Merkez İlçe Köy Muhtarları ile toplantı yaparak köylerin sorunlarını görüştü.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Ertuğrul Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi

BİROL GÜNGÖRDÜ / ÇANAKKALE – BHA

Toplantıya CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanvekili Alptuğ Akkoca, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP Çanakkale İl Genel Meclis Üyeleri Can Agönül, Güneş Pehlivan, Ahmet Çelik ve muhtarlar katıldı.

“MUHTARLARMIZLA DAHA SIK GÖRÜŞECEĞİZ”

Toplantıda açılış konuşması yapan Başkan Ertuğrul, “Köylerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız Kasım ayındaki bütçe sonrası daha çok artacaktır. Önümüzdeki dönemde muhtarlarımızın görüşlerini alarak, toplantılar yaparak, köylerimizin sorunlarını not alarak bunları hizmete yansıtmaya çalışacağız. Böyle bir hizmet anlayışımız olacak. İnsanlarımıza dokunmak istiyoruz. Muhtarlarımızla daha sık görüşerek ihtiyaçları daha kısa sürede çözeceğiz.” dedi.

Toplantıda köy muhtarları tek tek söz alarak köylerinin ihtiyaçlarını dile getirdi. Karşılıklı fikir alışverişleri yapılarak çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Başkan Ertuğrul Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi