Başkan Budak, İmamoğlu ile görüştü

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Budak, İmamoğlu ile görüştü

ARDAHAN-BHA

İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı İSKİ Avrupa Yakası 2. Bölge Dere Islahı ve Bakım Onarım Törenine katılan Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, tören sonrası İmamoğlu ile Göle’nin sorunları ve yatırımlar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, İmamoğlu ziyaretinde Göle ilçesinin sorunlarını ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği konularını ele aldıklarını dile getirdi.

Başkan Budak, “Değerli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın İmamoğlu, Göle ilçemiz hakkında bizimle görüşlerini paylaştı ve bizlere büyük bir onur verdi. Sohbetimizde, Göle ilçemizin gelişimi ve geleceği hakkında önemli konuları ele aldık. Sayın Başkan, en kısa zamanda Göle ilçemizi ziyaret edeceğini belirtti ve bu ziyareti dört gözle beklediğimizi ifade ettik. Sayın Ekrem İmamoğlu’na, ilçemize ve belediyemize gösterdiği ilgi ve alaka için en içten teşekkürlerimizi sunarız. Kendileriyle gerçekleştirdiğimiz bu değerli görüşme, bizler için büyük bir mutluluk kaynağı olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteği, çalışma azmimizi ve halkımıza olan hizmet aşkımızı daha da pekiştirmiştir. Sayın Başkanımıza, Göle Belediye Başkanı ve tüm ilçe halkımız adına şükranlarımızı ve saygılarımızı sunarız. Birlik ve beraberlik içerisinde daha nice güzel projelere imza atmayı temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Budak, İmamoğlu ile görüştü