Balıkesir’in Edremit İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir'in Edremit İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı19 Ekim Çarşamba günü saat 11:00’de Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programda Muhtarlar Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Yaylaönü Mahallesi Muhtarı Mustafa Ülkü tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın akabinde şiirler okundu.
Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen kutlama programına; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla program Güre Afrodit Termal Otel Tesislerinde Edremit mahalle muhtarı onuruna verilen öğle yemeği ile devam etti.
Muhtarlar onuruna verilen yemekte muhtarlarla bir araya gelen ve muhtarların, devletin vatandaşa dokunan en sıcak eli olduğunu belirten Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ;“19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kutlanan bu anlamlı günde gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi. (10numarabasın)

Balıkesir’in Edremit İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı