Balıkesir Üniversitesinden Yeni Bir Uluslararası Anlaşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Üniversitesinden Yeni Bir Uluslararası AnlaşmaPervin BÖLÜKBAŞI-BALIKESİR/BHA-Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ile Gürcistan’da yer alan, The University of Georgia, Tbilisi arasında uluslararası iş birliği ve Erasmus+ KA131 anlaşması imzalandı. BAÜN Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilen anlaşma ile kurumlar arasında öğrenci ve personel hareketliliği faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Yapılan uluslararası anlaşma, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile The University of Georgia, Tbilisi adına Rektör Konstantine Topuria tarafından çevrim içi toplantıda imzalandı.
İmza programında değerlendirmelerde bulunan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, anlaşmanın kurumlar için hayırlı olması temennilerinde bulunarak, yapılan çalışmalarda emeği geçen üniversite personeline de teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, uluslararasılaşma çalışmaları sürecinde farklı kurumlarla anlaşmaların devam edeceğini belirtti. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Balıkesir Üniversitesinden Yeni Bir Uluslararası Anlaşma