Aydın’da Sirius Coiffeur hizmete açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’da Sirius Coiffeur hizmete açıldıAydın’da bayan kuaförü olarak hizmet veren Berkant Yavuz ile cilt bakımı ve güzellik uzmanı Simge Öktem, Sirius Coiffeur isimli salonu hizmete açtı.

Efeler Kurtuluş Mahallesi’nde hizmete başlayan Berkant Yavuz’a ait Sirius Coiffeur Salonu, düzenlenen sade bir törenle açıldı. İmam Hatip İzzet Yorulmaz tarafından yapılan dua sonrası işletmeci Berkant Yavuz ile cilt bakımı ve güzellik uzmanı olan nişanlısı Simge Öktem, aile büyükleriyle birlikte açılış kurdelesini kesti.

Sektörde 10 yıldır hizmet verdiğini belirten Berkant Yavuz, “Sektörde uzun süre hizmet verdim ve kendi işyerimi açmaya karar verdim. İşyeri açma fikrimiz gökyüzündeki yıldızların altında karar verildi, salonumuzun ismi de oradan geliyor. Genç bir işletmeci olarak ve alanında uzman nişanlım ile birlikte hedefimiz şubeleşmek, kadromuzu zamanla büyütmek. Bugün açılışımızı yaptık ve aile büyüklerimiz aile bireyleri ve arkadaşlarımız katıldı, onlara çok teşekkür ediyoruz” dedi. (Erdal Aydın)

Aydın’da Sirius Coiffeur hizmete açıldı