Atatürk siluetinin tanıtımı yaygınlaştırılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Çamlıyurt; “Atatürk siluetinin tanıtımının yaygınlaştırılmasını hedefledik”

ARDAHAN-BHA

Damal Belediye Başkanı Kemal Çamlıyurt, hafta sonu yapılan Damal Şenliklerine katılan protokol üyeleri ve halka teşekkür etti.

Bu yıl 25.’ncisi düzenlenen “Atatürk’ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri” renkli görüntülere sahne oldu. Doğa mucizesi olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün siluetini görmek isteyen binlerce vatandaş Damal’daki seyir tepesine akın etti.

Damal Belediye Başkanı Kemal Çamlıyurt, hafta sonu yapılan şenliklerin ilçenin tanıtımına önemli bir katkı sunduğunu belirterek, katılımcılara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Çamlıyurt, “29-30 Haziran tarihlerinde 25.sini düzenlediğimiz Atatürk’ün izinde ve gölgesinde Damal şenliklerin de bu yıl bir ilki gerçekleştirerek, gerçek anlamda Atamızın gölgesini hissedebilmek için Atatürk seyir alanında ikinci gün şenliklerimizi yaparak, Damal’ın ve Atatürk siluetinin tanıtımının yaygınlaştırılmasını hedefledik. Şenliklerimize katılarak bizleri onurlandıran Valimiz Hayrettin Çiçek’e, vekilimiz Özgür Erdem İncesu’ya, Posof Kaymakamımız Emrah Akaduman’a, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’e ve protokolümüzde bulunan tüm siyasi yöneticilerimize ve Şenliğimize katılan değerli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Atatürk siluetinin tanıtımı yaygınlaştırılacak