ASLANBEY MOTORS HİZMETE AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASLANBEY MOTORS HİZMETE AÇILDIOtomotiv sektöründe faaliyet gösteren Aslanbey Motors Vanlıların hizmetine açıldı. Açılışta konuşan işletme sahibi Hacı Samet Aslan, kaliteli, güvenli ve müşteri memnuniyeti odaklı anlayışla Vanlılara en iyi hizmeti sunacaklarını belirtti.
Burhan Ergin

İşletmeciliğini H. Samet Aslan’ın yaptığı Aslanbey Motors araç galerisi, Cumhuriyet Mahallesi Çalık 1. sokakta hizmet vermeye başladı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan işletme sahibi H. Samet Aslan, müşterilere iyi, kurumsal kaliteli ve güvenli hizmet vereceklerini belirterek, “Aslanbey Motors Galeri’de güven ve kaliteyi bir arada sunuyoruz. Vanlı hemşerilerimize işyerimizde rahat edebilecekleri bir ortamda en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Güven ve kaliteyi temel alan misyonumuz ile en yeni modellerle ihtiyacınız olan her türlü taşıtı siz değerli müşterilerimize sunmak bizim için öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Çeşitli tip ve modellerde talep olabilecek araç çeşitlerimiz mevcuttur. Kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayış içinde Vanlılara en iyi hizmeti vereceğiz. Bu mutlu günde açılışımıza katılarak sevincimizi paylaşan, bizleri yalnız bırakmayan, çiçek gönderen herkese teşekkür ederim” dedi.

İşletme sahibi Aslan, davetlilerle tek tek ilgilenerek ikramlarda bulundu. (Rıdvan Can)

ASLANBEY MOTORS HİZMETE AÇILDI