Ankara’da, Kars Ardahan Iğdır rüzgarı esecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da, Kars Ardahan Iğdır rüzgarı esecekKars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen’i ziyaret etti.

KAIFED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi, Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu, Türk İnternet Medya Birliği Kars İl Başkanı Ercüment Daşdelen’i ziyaretinde “Güneşin ilk doğduğu topraklar” sloganı ile 24-27 Kasım tarihlerinde Ankara’da 6’ncısı düzenlenecek olan Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım günlerine hemşerilerimizi davet ettiğini belirterek, tanıtım günlerinde bölgemizin kültür, turizm, yöresel ürünlerinin Ankara’da tanıtılacağını ifade etti.

Başkan Erdoğan Yıldırım, ziyaretleri kapsamında 24-27 Kasım tarihlerinde Ankara’da 6’ncısı düzenlenecek olan Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım günlerine bölge Valileri, Belediye Başkanlarını, meslek odalarını, esnafları davet etti.

Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu önemli organizasyona destek vereceklerini belirtti.

24-27 Kasım tarihlerinde Ankara’da 6’ncısı düzenlenecek olan Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım günlerine katılım için 0555 808 84 76 numaradan Serdar bey ile irtibata geçebilirsiniz. (ERCÜMENT DAŞDELEN)

Ankara’da, Kars Ardahan Iğdır rüzgarı esecek