Ankara Valiliği’nden Yılmaz’a onay çıkmadı

Eski Ardahan milletvekili ve Yenilik Partisi Genel Başkanı hemşerimiz Öztürk Yılmaz’ın külliye önünde yapacağı basın açıklamasına Ankara Valiliği’nden onay çıkmadı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Valiliği’nden Yılmaz’a onay çıkmadı

ARDAHAN-BHA

Emekli diplomat, siyasetçi, yazar, 26. ve 27. dönem CHP Ardahan milletvekili, Yenilik Partisi genel başkanı Öztürk Yılmaz, 2 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanlığı külliyesi önünde yapacağı basın açıklamasına Ankara Valiliği izin vermedi.

CHP’den ihraç edildikten sonra kurduğu parti ile Türkiye’de iktidara en ağır muhalefet yapması ile tanınan YP Genel başkanı Öztürk Yılmaz, erken seçim talebinde bulunmak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi politikalarını eleştirmek için yapmayı planladığı basın açıklaması hakkında sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak, Ankara valiliğinin izin vermemesine rağmen basın açıklamasını yapacağını bildirdi.

Yılmaz, “Ankara Valiliği, Saray’a yaklaştırmak istemiyor! Üstelik izne tabi değilken. Valilik basın açıklamanızı saraydan 7-10 km uzakta yapın diyor. Yeniden bildirim yazısı gönderdik. Anayasanın verdiği hakkı siz keyfinize göre eğip bükemezsiniz. Bu acil seçim çağrısını Pazartesi daha büyük bir katılımla yapacağız. Atatürk Orman Çiftliği Gazi Parkı’nda buluşup,  Saray’ın önünden 2 Eylül Pazartesi saat 15:00’te acil seçim çağrımızı yapacağız. Biz hazırız. Ne söz verdiysek o. Buyurun bu çağrıyı birlikte yapalım” ifadelerini kullandı.

Ankara Valiliği’nden Yılmaz’a onay çıkmadı