Amasya Belediye Başkanı Mehmet SARI Verdiği Sözleri Yerine Getirmeye Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya Belediye Başkanı Mehmet SARI Verdiği Sözleri Yerine Getirmeye Devam EdiyorBetül Yılmaz/Amasya-BHA

Amasya’da güzel şeyler olmaya devam ediyor. Verdiği sözlerini yerine getirmeye devam eden Başkan Sarı, Yazıbağları ve Karasenir mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, çalışmalarına başlanılan doğalgazın müjdesini verdi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Yazıbağları ve Karasenir mahallelerine doğalgaz sözü veren Başkan Sarı, bu sözünü yerine getirerek, bu bölgelerde çalışmaların başlatıldığını söyledi. Toplantılarda Başkan Sarı’ya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özel, Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Karabacak, Siyasi Danışman Muammer Tufanoğlu, birim müdürleri ve basın mensupları eşlik etti.

Başkan Sarı ” Bu can bu bedende olduğu sürece verdiğim her sözü yerine getireceğim, en geç altı ay içerisinde Yazıbağları ve Karasenir mahallelerimizi komple doğalgaza kavuşturuyoruz. Önümüzdeki sezona doğalgaz konforuyla buluşturuyoruz. Mahallelerimize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dualar edilerek, ikramlıklar eşliğinde sohbetler edilerek program sonlandı. (Betül Yılmaz)

Amasya Belediye Başkanı Mehmet SARI Verdiği Sözleri Yerine Getirmeye Devam Ediyor