Ali Babacan’dan Ankara Kent Konseyi’ne ziyaret

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve beraberindeki heyet, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret ederek genel kuruldaki başarısından dolayı kutladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı tebrik ziyaretleri sürüyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ve beraberindeki heyet, AKK Genel Kurulu’nda güven tazeleyen Halil İbrahim Yılmaz’ı kutladı.

Ziyarete DEVA Partisi Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Hasan Karal, DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, DEVA Partisi Kurucu Üyesi Kerem Altun, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Bedirhanoğlu, AKK Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Lale Özgenel ile Dr. Süleyman Basa ve AKK Yürütme Kurulu Üyeleri de katıldı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Kent Konseyi’ne başarılar dileyerek yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise yeni dönemde meclis ve çalışma grupları ile kente her alanda katkı sunmaya devam edeceklerini belirterek, Gençlik Parkı’nın eski günlerine dönmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ali Babacan’dan Ankara Kent Konseyi’ne ziyaret