AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık: Vatandaşlarımızla Sürekli Bir Araya Gelmeye Gayret Gösteriyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık: Vatandaşlarımızla Sürekli Bir Araya Gelmeye Gayret GösteriyoruzKanal Fırat Medya Grubunu ziyaretinde gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, yaptıkları ev ziyaretleri ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldiklerini, gönül birlikteliği yaptıklarını söyledi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık beraberindeki heyet ile birlikte Kanal Fırat medya kuruluşunu ziyaret etti.
Milletvekili Balık’ı ziyaretinde Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ve Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç tarafından ağılandı.
BALIK: SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ HAKİKATTEN ÇOK İYİ TEMSİL ETTİ
Çalışmaları ile ilgili Kanal Fırat Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Ak Parti Elazığ Milletvekili Balık, “Bir seçim atmosferine girdik ancak biz her seçimden çıktığımızda seçimin ertesi günü yeniden bir seçim varmış gibi çalışmaya başlarız. Hafta sonları Elazığ’a hafta içi meclis çalışmalarında şehrimizi temsil etmeye, şehrimizin problemlerini çözmeye gayret ederiz. Yine hafta sonlarından birinde Elazığ’dayım. Ben birazcık daha çok vatandaşlarla, halkla birlikte olup çokta medyayı yanıma almadan bu çalışmaları yapıyorum. Belki o da benim bir yerde eksiğim. Ancak şunu görüyorum ki; hakikatten insanlara dokunduğumuzda, evlerine gittiğimizde, kapılarını çaldığınızda gönüllerini size sonuna kadar açıyorlar ve Cumhurbaşkanımıza sevgilerini ve muhabbetlerini iletiyorlar bize. AK Parti hükümetlerinin girmediği ev, sosyal alanda girmediği ev, dokunmadığı aile, hayatını güzelleştirmediği insan olmadığını düşünüyorum ben. Bunun geri dönüşleri de bize elbette ki bu anlamda çok güzel. Ben vatandaşlarımızın hepsine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Problemler yok mu? Elbette ki var. Vatandaşlarımız şunu çok iyi biliyorlar ki bir problem varsa bunun çözümü de var. Ve çözümünü de gerçekleştirecek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Daha önce Türkiye’yi her türlü zorlukta ekonomik krizlerde, savaşın sınırından dönmekte hem masada hem sahada kazanmakta Sayın Cumhurbaşkanımız hakikatten çok iyi temsil etti. Bundan sonraki bu süreci de Sayın Cumhurbaşkanımızın başarıyla yürüteceğini ve yaşadığımız sıkıntıları Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başarıyla çıkacağımıza milletimiz biliyor ve inanıyor” ifadelerini kullandı.
BALIK: TÜRKİYE’NİN YENİ YÜZ YILINDA ÇOK DAHA BAŞARILI ÇOK DAHA İYİ BİR KONUMA GELECEĞİNİ BİZ HEPİMİZ DÜŞÜNÜYORUZ
Milletvekili Balık, “Yeni bir mottomuz var bizim. Türkiye yüz yılı mottosu. Hakikatten Cumhurbaşkanımız partimiz ilk kurulduğunda daha parti kurulma aşamasında bizi hedefler koymuştu. 2023 hedefi hedeflerden ilkiydi. O zaman belki çok uzak geliyordu, çok uzak görünüyordu ancak 2023’e Türkiye büyüyerek ve güvenle geldi. Büyüyerek ve güvenli geldi diyorum. Çünkü etrafımızda bir ateş çemberi var. Her ne kadar Türkiye için karıştırılmaya çalışılsa da Sayın Cumhurbaşkanımız hem masada hem sahada iyi bir lider olduğunu göstererek bizi her türlü şeyden savaşın içine çekilmesinden uzak tuttu. Öyle bir duruma geldik ki şimdi bırakın artık Türkiye’yi Ukrayna ve Rusya arasındaki sorunda, savaşta bile Türkiye garantör ülke olarak, rol model olarak hakikatten ara bulucu olarak dünyayı bir kere her şeyden önce tahıl krizinden kurtardı. Azerbaycan’da bir problem geldi, Türkiye yetişti. Kıbrıs’ta yine problem yaşıyoruz ancak Sayın Cumhurbaşkanımız yine o keskin tavrını milletten aldığı destekle dik duruşunu gösteriyor. Gerçekten Türkiye Cumhuriyeti bu yeni yüz yılda Türkiye’nin yeni yüz yılında çok daha başarılı çok daha iyi bir konuma geleceğini biz hepimiz düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
BALIK: ADAYIMIZ İLK GÜNDEN BELLİ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DI
2023 seçimlerine değinen Milletvekili Balık, “Daha adayını belirlemedikleri için henüz bir aday belirlemedikleri için ve halen aynı söylemi dedikleri için ‘tarih belli olsun biz adayımızı belirleyeceğiz’ diye Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da, Sayın Bahçeli’de Sayın Destici’de zaten seçim tarihini yayınladı. Seçim tarihinde bizim bir sıkıntımız yok. Adayımızda bir sıkıntımız yok. Adayımız ilk günden belli Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dı. Burada bir değişiklik yok. Ancak karşımızda bir masa var ve henüz adaylarını belirleyememiş, henüz kendi aralarında yalnız yazı mottolarını, yazı karakterlerini belirleyebilen, halen bir şey üretebilen bu ülke için halen söyleyecek sözü olmayan insanlar var. Dolayısıyla biz milletimizin bunu çok net gördüğünün farkındayız. Karşıdaki aday kim olursa olsun milletimiz kendine hizmet edeni, milletimiz kendine hizmetkar olanı görecek ve ona göre karar verecek. Çünkü biz 21 yılda başarı hikayeleri yazdık gerçekten. Türkiye’yi çok farklı yerlerden buraya 2023’e güvenli taşıdık. Türkiye’de bir kere bana göre en önemli kazanım; Türkiye’de demokrasi, eşitlik ve özgürlük kazanımıdır bizim için. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde kazandık. Daha yakın bir zamanda insanların inançları için başını örtmelerine ‘bir metrekarelik bez parçası’ diyenler bugün Müslümanlarla başı örtülülerle helalleşmeye çalışıyorlar ve bu sorunu da biz çözdük diyorlar. Ancak hepimiz biliyoruz ki bu ülkede Kürt, Türk, Zaza kardeşliğinin bu ülkede demokrasinin bu ülkede özgürlüklerin teminatı Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Cumhurbaşkanımızın döneminde çözülmüş problemleri yeniden ortaya getirip de biz problem gibi sunmak hakikatten en hafifiyle bir akıl tutulmasıdır diye düşünüyorum” dedi. (Sıtkı Taşel)

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık: Vatandaşlarımızla Sürekli Bir Araya Gelmeye Gayret Gösteriyoruz