AK Parti, Ardahan’da meraklı bekleyişini sürdürüyor

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya başlayan AK Parti, Ardahan adayının açıklamasını 15 Ocak’a bıraktı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti, Ardahan’da meraklı bekleyişini sürdürüyor

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahan’da gözlerin çevrildiği AK Parti aday tanıtım toplantısında, Ardahan ve ilçelerinin açıklanmaması kentteki meraklı bekleyişin sürmesine neden oldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimi için 10 büyükşehir ve 16 ilin Belediye başkan adayını açıkladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının ev sahipliğinde, Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçiminde AK Parti’nin 11 büyükşehir Belediye başkan adayını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isimlerini duyurduğu adaylar tek tek sahneye çıkıp, partilileri selamladı. Adaylarla birlikte sahneye il milletvekilleri ve il teşkilatı yöneticileri de davet edildi. Erdoğan adaylar ve beraberindekilerle fotoğraf çektirdi.

AK Parti, Ardahan’da meraklı bekleyişini sürdürüyor