“Deprem konutları için var gücümüzle çalışıyoruz”

İnşaatı devam eden deprem konutlarında inceleme yapan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, "12 bin 615 hak sahibi vatandaşımızın konut inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu vatandaşlarımızın da bir an önce yeni yuvalarına kavuşmaları için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Deprem konutları için var gücümüzle çalışıyoruz”

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu beraberindeki heyetler birlikte inşaatı devam eden AFAD-TOKİ Konutlarını yerinde inceledi. İnşaat alanını gezen Vali Hatipoğlu, yetkililerden bilgi aldı.

“En hızlı şekilde yaraları sarmaya başladık”

Vali Hatipoğlu, “24 Ocak 2020 Elazığ – 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremleri sonrası, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başta ilimiz olmak üzere depremden etkilenen illerimizde yaralarımızı en hızlı şekilde sarmaya başladık. İlimizde bugüne kadar 25.048 hak sahibi vatandaşlarımız için yapımı tamamlanan evlerin anahtar teslimini gerçekleştirerek vatandaşlarımızın aileleri ile güven ve huzur içinde yaşamaları sağlanmıştır. 12.615 hak sahibi vatandaşımızın konut inşaat çalışmaları devam etmektedir. Bu vatandaşlarımızın da bir an önce yeni yuvalarına kavuşmaları için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Deprem konutları için var gücümüzle çalışıyoruz”