Batman’da sıcaklar caddeleri boşalttı

Batman’da devam eden bunaltıcı yaz sıcakları vatandaşları olumsuz etkilerken, insanların çoğu  evlerinde kalmayı tercih ettiğinden  dolayı cadde ve sokaklar boş kalınca, kent adeta hayalet bir şehri andırdı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da sıcaklar caddeleri boşalttı

Batman’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı yaşamı olumsuz etkilemeye devam ederken, vatandaşların çoğu serinlemek amacıyla iklimi uygun bölgelere ya da tatil beldelerine akın ediyorlar. Yüksek sıcaklara bir de yoğun nem de eklenince kentte hayat adeta felç olmuş durumda. Uzmanların da tavsiyelerini dikkate alan başta yaşlı veya kronik hastalığı olanlar ve diğer kent sakinleri gündüz sıcağında ev veya iş yerlerinde kalmayı tercih edince caddeler boş kaldı.

Kent sessizliğe büründü

Sessizliğe bürünen caddelerde insanların yanı sıra yoldaki araçların sayısında da önemli bir düşüş gözlemleniyor. 45 dereceye dayanan bunaltıcı sıcaklardan dolayı özellikle öğle saatlerinde vatandaşlar aşırı sıcaklara ve güneş ışınlarına maruz kalmamak için dışarıya çıkmaması kenti sessizliğe terk ederken, ortalıkta adeta in-cin top oynadı.

Batman’da sıcaklar caddeleri boşalttı