Peugeot’nun yeni 308 modeline vatandaşlardan yoğun ilgi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Peugeot’nun yeni 308 modeline vatandaşlardan yoğun ilgiAfyonkarahisar – Ankara Karayolu 7. Kilometrede yıllardır, hizmet veren Peugeot Kutlu Kardeşler, bu gün yapmış olduğu bir lansmanla, Peugeot’nun yeni 308 modelini tanıttı.
Lansman tanıtımında, Peugeot’nun yeni 2022 model 308 modeline vatandaşların da ilgisi bir hayli yoğundu. “ baştan sona göz alıcı” sloganı ile yoluna emin adımlarla ilerleyen Peugeot ‘nun 308 modelinin test sürüşleri de yine yoğundu.

Konuyla ilgili olarak, Peugeot Kutlu Kardeşler Genel Müdürü , Nebahat Kutlu Bancıoğlu şu ifadelere yer verdi;

Öncelikle herkese merhabalar, ben Nebahat Kutlu Bancıoğlu, Peugeot Kutlu Kardeşler Genel Müdürüyüm, sizlerinde gördüğü gibi bu gün yine en yoğun günlerimizden birisini yaşıyoruz. Otomotiv sektörünün öncü firmalarından birisi olan Peugeot ‘nun yeni modeli 308’i Afyonkarahisarlılarla buluşturmanın  heyecanı içerisindeyiz.Bu zamana kadar onlarca, test sürüşünü gerçekleştiren müşterilerimiz, Peugeot’nun 2022 model 308 modeline hayran kaldılar. Gerçekten sürücülere büyük bir güven ve keyfiyet veren test sürüşlerimiz şuan hala devam ediyor.Müşterilerimizn bu yoğun ilgisi de bizleri oldukça memnun ediyor. Bu zamana kadar da birkaç satışımız gerçekleşti. Peugeot 308’in özelliklerinden bahsedecek olursak,

Active Prime donanım seviyesinde; Sürücü ve Ön Yolcu Hava Yastıkları Yolcu tarafı kapatılabiliyor. Sürücü ve Ön Yolcu Yan Hava Yastıkları, Perde Hava Yastıkları Cruise Control / Hız Sabitleme ve Sınırlama Şerit Takip Sistemi Sürücü Dikkat Uyarısı (3. seviye) Tam Otomatik Klima Ön Koltuklar Arası Çift Kapaklı Kol Dayama & Bardaklık Direksiyon Arkası Vites Değiştirme Pedalları Parçalı Deri Kaplı Direksiyon 10″ Dijital Ön Gösterge Paneli Anahtarsız Çalıştırma Arka Park Sensörü Otomatik Silecekler (Magic Wash) Elektrikli ve Tek Dokunuşlu 4 Cam 10″ Dokunmatik Multimedya Ekranı 1 USB Bağlantısı (C Type) Mirror Screen (Kablosuz) LED Sinyalli Yan Aynalar ve LED ‘Aslan Pençesi’ Arka Stoplar gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

Yine Allure donanım seviyesinde; Akıllı Far Sistemi (Aktif Uzun Far) Aktif Tam Durdurma Güvenlik Freni Ambiyans aydınlatması TEXA Kumaş Ön Panel ve Kapı Kaplamaları 2. Sıra Havalandırma Çerçevesiz Elektrokrom Dikiz Aynası Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi Ön Park Sensörü 180° Geri Görüş Kamerası & 3 Görüntü Modu Follow-Me Home Welcome/Bye-Bye Lightining 10″ Kapasitif Dokunmatik Ekran 4 USB Bağlantısı (C Type) Parlak Krom Ön Izgara Parlak Siyah Arka Tampon Eklentisi ve Krom Egzoz Çıkışları ve Karartılmış Arka Camlar gibi donanımlar sunuluyor.

GT donanım seviyesinde; Dur & Kalk Fonksiyonlu, Adaptif Cruise Control, Şerit Konumlama Asistanı, Kör Nokta Uyarı Sistemi (75m’ye kadar algılama), Genişletilmiş Trafik Levhaları Tanıma Sistemi, Geri Manevra Trafik Uyarı Sistemi, GT Logolu ve Isıtmalı Deri Kaplı Direksiyon, i-Dome Aydınlatma (Ön/Arka LED lambalar), Adamite Yeşili Dikiş Detaylı Alüminyum ,Ön Panel ve Kapı Kaplamaları, Isıtmalı Ön Koltuklar, Açılır Cam Tavan, Siyah İç Tavan Kaplaması, 3D Ön Gösterge Paneli, i-Toggles 3D Navigasyon sistemi, Kablosuz Şarj Sistemi, Spor Sürüş Paketi, Özel GT Tasarımı Parlak Krom, Ön Izgara, Yan Gövde Peugeot logosu, Gövde altı genişleticileri (Marşpiyeler), GT Tasarımı 3D LED Arka Stoplar, ve MATRIX Full LED Farlar gibi donanımlar sunuluyor.

Sınıf Standartlarının Ötesinde Sürüş Destek Sistemleri, Yeni Peugeot 308, en güncel sürüş destek sistemleriyle, markanın teknoloji anlamında tüm bilgi birikimi ve deneyiminden yararlanıyor. Dur-Kalk özelliğine sahip Adaptif Cruise Control (EAT8 otomatik şanzıman ile) ve Şerit Konumlandırma Asistanı ile yarı otonom sürüş imkânı sunuyor.

Yeni peugeot 308, standart veya isteğe bağlı olarak daha çok üst segmentlere özgü yeni özelliklerle donatılıyor: Uzun menzilli Kör Nokta Uyarı Sistemi (75 metre), Geri Manevra Trafik Uyarı Sistemi (Geri manevra anında yakında bir tehlike olması halinde sürücü görsel ve sesli uyarılıyor), Yeni yüksek çözünürlüklü 180° açılı geri görüş kamerası, 4 kameralı (ön, arka ve yan) 360° park yardımcısı, Yakın mesafe dedektörlü anahtarsız giriş ve çalıştırma, Isıtmalı deri direksiyon simidi, “E-call” acil durum çağrısı, Otomatik Alçalan Yan Aynalar (Geri Vites ile). Güvenli takip mesafesini koruyan Dur-Kalk özelliğine sahip Adaptif Cruise Control, Çarpışma uyarı sistemi ile Aktif Tam Durdurma Güvenlik Freni, Yön düzeltme özelliği ile Şerit Konumlama Asistanı, Uzun sürüş sürelerinde devreye giren Sürücü Dikkat Uyarısı (3. seviye), Genişletilmiş Trafik Levhaları Tanıma Sistemi (dur, tek yön, sollama yasak, sollama yasağının sonu, vs.), Tavan Perdesi ile donatılan açılır cam tavan, Tüm versiyonlarda elektrikli el freni. i-Toggles, kişiselleştirilebilir dokunmatik kısayollar Kişiselleştirilebilir 10” multimedya ekranı ve 10” 3D dijital ön gösterge paneli gibi daha sayamayacağımız çok sayıda özelik bu araçlarımızda mevcut. Bizler buradan sizler aracılığı ile müşterilerimize sesleniyoruz bu aracımızı mutlaka görüp test etmeliler.” İfadelerine yer verdi. Haber ve Fotolar: Afyon Time İsmail Ögeday (İsmail Ögeday)

Peugeot’nun yeni 308 modeline vatandaşlardan yoğun ilgi