GÜNTİAD ve TURKISH CARGO arasında büyük anlaşma

GÜNTİAD ve TURKISH CARGO Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı. 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÜNTİAD ve TURKISH CARGO arasında büyük anlaşma

İbrahim Eren DALGIÇ / DİYARBAKIR – BHA

Güneydoğu Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği (GÜNTİAD) ile Türk Hava Yolları arasında Diyarbakır tekstilcilerinin yüzünü güldürecek bir anlaşma imzalandı.

GÜNTİAD, Türk Hava Yolları Kargo Taşımacılığı ile yapacakları iş birliğinde Diyarbakır’da üretilen ürünlerin dünya genelindeki müşterilere daha hızlı ve güvenli ulaştırılması hedefleniyor.

GÜNTİAD yönetim binasında gerçekleşen  imza törenine GÜNTİAD Başkanı Sezai Ayas, Başkan Vekili Veli İpek, Genel Sekreter Taha Ülgen, yönetim kurulu üyeleri ve Türk Hava Yolları Kargo yöneticileri katıldı.

Bu protokol sayesinde, Diyarbakır’da üretilen ürünlerin dünya genelindeki müşterilere daha hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaştırılmasının yanı sıra GÜNTİAD üyelerinin global ticaretteki gücünü artıracağı belirtildi.
İmza sonrası konuşan GÜNTİAD Başkanı Sezai Ayas, “bu iş birliğinin, üyelerimizin global ticaretteki gücünü artıracak ve lojistik süreçlerde önemli iyileşmeler sağlayacak. ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları Kargo yetkilileri ise: “GÜNTİAD ile yapılan bu iş birliğinin her iki taraf için de önemli fırsatlar yaratacak. Bu önemli iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

GÜNTİAD ve TURKISH CARGO arasında büyük anlaşma