ÇTSO BAŞKANI SEMİZOĞLU VE YÖNETİMİNE ZİYARETLER SÜRÜYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇTSO BAŞKANI SEMİZOĞLU VE YÖNETİMİNE ZİYARETLER SÜRÜYORGeçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimler sonucunda yeniden Çanakkale Ticaret v e Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Selçuk Semizoğlu ve ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Çanakkale Devlet Hastanesi-Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Psikolog Ayşen Kaplan, Sosyal Hizmet Uzmanı Ali Anıl Yıldırmaz, Çanakkale KOSGEB İl Müdürü Barış Alural, Çanakkale Malatyalılar Derneği Başkanı Ali Ekber Anıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Berçin, Hamit Karadağ ve Erdoğan Gökçen’den oluşan heyet, Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, Sayman üye Fatih Yılmaz, Genel Sekreter Celal Aktur ve üye Özgür Şimşek’ten oluşan heyet, Ekşioğlu Özgür İnşaat firma sahibi Nazım Ekşi ve Ekşi İnşaat Maden Nak. Turizm A.Ş. firma sahibi Yakup Ekşi, Ziraat Katılım Bankası Anonim Şirketi Çanakkale Şubesi Şube Müdürü Mustafa Bilge Erdoğan ve Müşteri İlişkileri Yetkilisi Emine NilcePöge Ulu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretler ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi personeli çok önemli bir görev üstleniyor. Toplumun sağlığını koruyabilmek ve geliştirebilmek, sağlık risk ve problemlerini belirlemek amacı ile gerekli verileri toplamak, zor ve zahmetli iş. Kendilerini bu anlamda tebrik ediyor nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum.

Çanakkale KOSGEB İl Müdürlüğü, İlimizde faaliyet gösteren en önemli paydaş kurumlarımız arasında yer alıyor. KOSGEB Müdürlüğümüz ’ün de partner olarak yer aldığı Avrupa İşletmeler Ağı projesinde ortak çalışmalar yürütüyoruz. Odamız bünyesinde yer alan KOSGEB temsilciliği ile üyelerimize destek oluyor ve gerçekleşen değişiklikler hakkında eş zamanlı bilgilendirmeler yapıyoruz. Çanakkale KOSGEB Müdürü Barış Alural’a işbirlikleri ve destekleri için teşekkür ediyorum. Ortak çalışmalarımız bugünde kadar olduğu gibi yeni dönem de de devam edecek. Çanakkale KOSGEB Müdürü Barış Alural’anazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum.

Çanakkale’mizde faaliyet gösteren İl derneklerimizi şehrimizin rengi ve geleneklerimizin aynası olarak görüyoruz. Derneklerimizle geçmişten gelen gelenek ve göreneklerimizi gelecek nesillerimize aktarmak için işbirliğine hazırız. Çanakkale Malatyalılar Derneği Başkanı Ali Ekber Anıl ve Yönetim kuruluna nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum.

İnşaat sektörü, Ülkemizde olduğu gibi İlimiz için de öncelikli sektörler arasında bulunuyor. İnşaat sektöründeki en küçük yavaşlama ya da canlılık 160 sektörü birden etkiliyor. Odamızın en çok üyeye sahip Meslek Grubu inşaat firmalarından oluşuyor. Bizler de inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini ilgili mercilere iletiyor ve takipçisi oluyoruz. Bununla beraber inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizi sektörlerinde yaşanan gelişmeleri yerinde görmeleri için yurt içi ve yurt dışı iş gezileri düzenliyoruz. Yeni dönemde pandemin de etkisiyle ertelenen iş gezilerimiz artarak devam edecek. Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız’a ve ekibine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum.
Çok değerli büyüklerim ve baba dostu ağabeylerim Nazım Ekşi ve Yakup Ekşi’nin ziyaretleri beni son derece mutlu etti. Ticaretlerini ve duruşlarını örnek aldığım iş insanları arasında yer alan ağabeylerimin yeri bende her zaman ayrı. Kendilerine nazik ziyaretleri, hayırlı olsun temennileri ve beraberinde getirdikleri Atatürk çiçeği için ayrıca teşekkür ediyorum.

Ülkemizin üretim sektöründen hizmet sektörüne kadar tüm alanlarda bankacılık sektörümüz büyük önem arz ediyor. Bankalarımız, ticaretimizin sağlam ve sağlıklı bir zeminde yapılması önemli bir argüman. İş insanımızın ticaretini düzgün yapabilmesi için kısıtlı mali kaynaklarının yanında bankalarımızın verdiği üretim ve yatırım kredileri bu anlamda çok kıymetli. Oda olarak üyelerimizin üretim ve yatırım kaynaklı kredi sorunlarının çözümüne aracılık ediyor ve destek oluyoruz. Ziraat Katılım Bankası Anonim Şirketi Çanakkale Şubesi Şube Müdürü Mustafa Bilge Erdoğan ve ekibine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ediyorum” dedi (Birol Güngördü)

ÇTSO BAŞKANI SEMİZOĞLU VE YÖNETİMİNE ZİYARETLER SÜRÜYOR