Cihan Geçit, Hamburg’daki zenginlerin mahallesinde mağaza açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cihan Geçit, Hamburg'daki zenginlerin mahallesinde mağaza açtıHAMBURG’un en gözde caddelerinden Neuer Wall 88 numarada “Rojee Design” adıyla açılan mağazada erkek ve çocuk takım elbiselerinin yanısıra kemer, çanta, kıravat, ayakkabı, gözlük ve kol düğmeleri gibi aksesuar malzemeleri satılıyor. Mekanın dinamik işletmecisi Cihan Geçit 5 yıldır kendi işyeri olduğunu belirterek “Ticarete kaliteli ve özel tasarımlı erkek ayakkabıları satarak başladım. Sonra gelen talepler doğrultusunda kemer, çanta vs. derken takım elbiseyi de ekledik. Bir yıl önce ise Neuer Wall’de bu mağazamızı açarak erkek ve çocuk üzerine tüm çeşitleri bir çatı altında topladık. Bugün hem 1. yılımızı, hem de koronadan dolayı yapamadığımız açılışımızı, caddemizdeki yaz şenliğine denk getirerek yaptık. Şenlikteki sahnede bir defile şovu yaparak mankenlerimiz eşliğinde takım elbiselerimizi tanıtma imkanı bulduk” dedi.

Tüm ürünlerin kendi markası olduğunu belirten Geçit “Ürünlerimizin kumaşına kadar kendimiz seçiyor ve İtalya’da özel diktiriyioruz. İstek üzerine ölçüye göre özel dikim ve tasarımlar da yapıyoruz. Ürünlerimizin yüzde 80-90’ını modanın merkezi İtalya’da diktiriyoruz. Kemer, çanta, cüzdan gibi deri ürünlerini ise Türkiye’nin en prestijli isimlerinden Guard markasıyla çalışıyoruz” dedi. Fransızca’da “kırmızımsı” anlamına gelen Rojee ismiyle Hamburg’da bir marka olmak istediklerini belirten Geçit “Mağazamızın tasarımını çok özel yaptık. Sattığımız aynı model ürünlerden az miktarda yaparak kişiye özel modeller tasarlıyoruz. İsteyenlere kendi isimlerinin başharflerinden oluşan gömlek veya takım elbise yaptırıyoruz. Mağazamızı ziyaret ederek ürünlerimizi görmenizi tavsiye ederim” dedi.

Açılışa Türkiye’den gelerek katılan Guard firmasının yetkilisi İbrahim Halil Özkartal, 1982’den beri İstanbul’da deri ürünleri ürettiklerini belirterek “Ürünlerimizde yüzde yüz yerli deri kullanıyoruz. Kemer, çanta, cüzdan gibi el işçiliğiyle yapılan ürünlerimizi Almanya ve Avrupa genelinde satıyoruz. Cihan Bey çok güzel ve kaliteli bir mekan açmış. Hamburg’da böyle bir marka olmasından dolayı gurur duyduk. Rojee markalı ürünlerimize de 2 yıl garanti veriyoruz” dedi. Açılışa katılanlara ikramlar yapılırken, ürünlerin de tanıtımı yapıldı. (Erdal Altuntaş)

Cihan Geçit, Hamburg’daki zenginlerin mahallesinde mağaza açtı