Bakan Şimşek’ten yalan habere sert tepki

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden kendisi hakkında yapılan yalan haberlere tepki gösterdi. Şimşek, " Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız" diye konuştu. -

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Şimşek’ten yalan habere sert tepki

Ankara-BHA

Sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanlığı ve kendisi hakkında yapılan  yanıltıcı haberlere tepki gösteren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ” Bir süredir yalan haberlerle kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışılıyor” diye konuştu.

“Bu zor coğrafyada ülkemizin sorunlarını çözmek, potansiyelini ve performansını artırmak için yapacak çok işimiz var” diyen Şimşek, ” Bizim derdimiz memlekete hizmet, gündemimiz yoğun” ifadelerini kullandı.

Refah vurgusu

Bakanlık olarak; enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda kararlı olduklarına vurgu yapan Şimşek, “Programımız hedeflerine ulaştığında, vatandaşlarımızın refahı da kalıcı olarak artacaktır” diye konuştu.

 

 

 

Bakan Şimşek’ten yalan habere sert tepki