Aura Aesthetik Oldenburg’da açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aura Aesthetik Oldenburg'da açıldıHasan Akdoğan
OLDENBURG- Medikal Estetik Kliniği Aura Aesthetik Oldenburg’da açıldı. Son yıllarda oldukça popüler olan ameliyatsız yüz gençleştirme işlemleri Genel Cerrah Hüseyin Kahya ve Medikal Estetik Hekimi Menekşe Kahya tarafından en yeni tekniklerle uygulanmaktadır. Tüm dünyada özellikle en çok uygulanan yöntemlerden Fransız Askısı (Faden Lifting), ağrısız ve ameliyatsız gerçekleştirilmesi sebebiyle en çok uygulanan Anti Aging işlemlerinden olmuştur.

Botox ve Dolgu
Medikal Estetik kapsamına giren ve Aura Aesthetik bünyesinde en çok duyulan diğer önemli şikayetler yüzde ve dudaklarda hacim kaybı ve mimik kırışıklıkları ise Botox ve dolgu işlemleri ile ağrısız birşsekilde giderilebilmektedir. Botox ve dolgu işlemlerinin kalıcılığı minimum 6 ay ile 12 ay arasındadır. Hastanın konforu açısından işlemler güçlü bir anestetik krem eşliğinde uygulanmaktadır.

Saç Dökülmesi
Bir diger sıklıkla duyulan şikayet saç dökülmesi icin Aura Aesthetik te önerilen ve uygulanan diğer işlem ise PRP Tedavisi olmuştur. Özellikle 2. uygulamadan sonra yüzde elliye varan saç dökülmesinde azalma, 4. uygulamadan sonra saç hacminde artış gözlenmektedir.

Power Infusion
Covid Enfeksiyonu ya da kronik hastalıklar sebebiyle gözlemlenen halsizlik ya da uzun dönemdir devam eden kronik Stres, yetersiz beslenme ile devamında gözlemlenen şikayetler Power Infusion ile bertaraf edilebilmektedir. Yüksek doz Vitamin, Aminoasit ve Mineral takviyesi ile şikayetler önemli düzeyde giderilebilmektedir.

Kırışıklık ve Leke Tedavisi
Bir diğer önemli uygulama olan Yüz mezoterapisi ile ise cilt altına uygulanan vitaminler ile kırışıklık tedavisi ve leke tedavisi başarıyla uygulanmaktadır. Birkaç Kür halinde uygulanan Yüz Mezoterapisi ile özellikle 3. uygulama sonrasında ciltte önemli oranda toparlanma ve Parlaklık gözlenmektedir. Hüseyin Kahya ve Menekşe Kahya İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunudur. Özellikle Medikal Estetik alanında gerek Türkiye’de gerek Almanya’da tecrübe kazanmış ve Dünya genelindeki yenilikleri an be an takip eden , günceli yakalayan hekimler sizler için Oldenburg’da kapılarını açmış bulunmaktalar. Klinik iç dizaynı özellikle müşterilerin konforu adına incelikle düşünülmüş ve sıklığıyla göze çarpmakta. (Erdal Altuntaş)

Aura Aesthetik Oldenburg’da açıldı