Araba eksperti yapmak için DGZ’den ücretsiz seminer

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araba eksperti yapmak için DGZ’den ücretsiz seminerSTUTTGART / MANNHEİM – Deutsches Gutachtenzentrum (Alman araba hasar-tespit eksperti-DGZ) adıyla 2021 yılında Hamburg’da kurulan firma, Almanya seminerlerine devam ediyor. Hamburg’dan başlayarak Almanya’nın Berlin, Köln, Duisburg gibi şehirlerinde araba hasar tespit ve eksperti (Gutachter) üzerine seminerler veren DGZ; 29 Ekim’de Stuttgart ve 30 Ekim’de ise Mannheim’da hizmet içi mesleki seminer verecek. DGZ Genel Müdürü Murat Güler, yeni ekspert adaylarını güncel konular hakkında bilgilendirmek ve kendileriyle kooperasyon halinde partner olarak çalışabilmek için Almanya‘nın tüm büyük şehirlerinde araba hasar tespiti üzerine seminerler vermeye devam edeceklerini belirterek „Siz de yaşadığınız şehirde Araba Hasar Tespiti Uzmanı olarak kazanç fırsatlarından yararlanmak isterseniz, şimdilik ücretsiz olan bu seminerlerimizie katılabilirsiniz” dedi.

GÜVEN ÖNEMLİ
Ağırlıklı olarak tamirhane sahipleri veya araba sektörüyle uğraşanların seminere katılmalarının yararlı olacağını belirten Güler “Bir girişimci olarak işte, çok stresli olduğunuzu biliyoruz. Ancak, sizi araç hasar eksperti ortağı programımızla tanıştırmak ve size çok az çabayla daha fazla para kazanma fırsatı vermek istiyoruz. Hizmetlerimizden yararlanarak araç, hasar tespiti değerlendirme uzmanı (Schadensaufnahme) olma fırsatını yakalamak için sizleri Stuttgart veya Mannheim seminerlerimize bekliyoruz” dedi. DGZ’nin Almanya genelinde profesyonel çalışan bir partner ekibi kurarak hizmet ağını genişlettiğni belirten Güler, bürodaki elemanlar, marketing ve hukuk bölümlerinden oluşan ekipleriyle bu alanda dürüst, güvenilir, hızlı hizmet sağlayarak hem partnerlerini, hem de müşterilerini memnun edeceklerini belirtti.

AVUKAT DA VAR
Araba Eksperti (Gutachter) Murat Güler ve Trafik Hukuku‘nda Uzman Avukat Soner Sarımehmetoğlu tarafından verilecek bilgilendirme seminerine katılan partnerlere, araba eksperi konusunda aldıkları eğitimden sonra hizmet içi sertifika verileceği duyuruldu.

Bilgi Hattı: 0176-314 786 28 veya www.dgz-gutachten.de (Erdal Altuntaş)

Araba eksperti yapmak için DGZ’den ücretsiz seminer