Afet Bölgesinde Karabük’e Özgü Ahşap Evleri Sitesi Kurulacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afet Bölgesinde Karabük’e Özgü Ahşap Evleri Sitesi Kurulacak6 Şubatta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depreminin ardından afet bölgesine gönderilecek ayni ve nakdi yardımlarla ilgili olarak ilimizde faaliyet gösteren Odaların Yönetim Kurulu Başkanlarından oluşan Deprem Yardımları Koordinasyon Kurulunun Üst Kurul Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında yapıldı.
 
Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde yapılan toplantıya Karabük Valisi Fuat Gürel’in yanı sıra Safranbolu Kaymakam V. Gizem Tokur, Belediye Başkanı Elif Köse, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çankal, İlçe jandarma Komutanı J.Yzb. Hasan Arıkan, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile Oda Temsilcileri ve iş insanları katıldı.
 
Toplantıda ilimizin yüzölçümü bakımından en büyük orman varlıklarına sahip olması nedeniyle afet bölgesindeki vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçları için ağaç evlerden oluşturulması planlanan Karabük Ahşap Evler Sitesi çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunularak, bölgeden gelen gıda talepleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Afet Bölgesinde Karabük’e Özgü Ahşap Evleri Sitesi Kurulacak