Beypazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü "Bahar Şenlikleri" kapsamında gençlerle Çadır kamp kurdu:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü "Bahar Şenlikleri" kapsamında gençlerle Çadır kamp kurdu:Yaşar Tonbak / Beypazarı (BHA)
Beypazarı İlçe Gençlik Spor ilçe Müdürlüğü, Bahar şenlikleri kapsamında öğrencilerle çeşitli etkinliklerde birlikte olmayı sürdürdüklerini bildirdi.
Gençlik Spor ilçe Müdürü Özgür Bediz, Gençlik ve Spor Bakanlığının başlattığı Bahar şenliklerini, Beypazarı İlçesinde de hayata geçirdiklerini söyledi.
Öğrencilerimizle 19 çadır kurduk.
Bahar şenlikleri kapsamında, çok sayıda etkinlikte bulunduklarına anlatan Gençlik İlçe Spor müdürü Özgür Bediz, “Bu kasmada, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve 67 doğa gönüllüsüyle birlikte Eski Köst yolu Kızılbayır mevkinde ağaçların arasına çadır kamp kurduk. Toplamda 19 Çadır kurduk. Çadır Kurmasını bilmeyen yada kampa yeni katılan öğrencilere çadır kurulumunu da uygulamalı olarak gösterdik. Öğrencilerimiz ve 67 doğa gönüllüsüyle birlikte doğada güzel bir gün geçirmenin tadını çıkardık. Ardından da trekking yürüyüşünde bulundu.” Şeklinde konuştu:
Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü olarak dolu dolu, bahar şenlikleri düzenlediklerine değinen İlçe Spor müdürü Özgür Bediz, şunları kaydetti:
“Bahar şenlikleri kapsamında, okullar arası Halı saha futbol turnuvası, Halı saha Kızlar arası Futbol turnuvası, Oryantiring, Yakan topu, Mendil kapmaca, Tombik gibi oyunlar ve etkinliklerle bahar şenliğimiz sürüyor. Bu hafta sonu da Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve 67 Doğa gönüllüsüyle birlikte kurduğumuz çadır kapta geçirdik. Orada, yine öğrencilerle çeşitli etkinliklerde bulunduk. Kam ateşi yaktık. Dolu dolu, bahar şenliklerimiz sürüyor. Bu güne kadar etkinliklerimize 24 okul, 1000 öğrenci katıldı. Halen katılımlar ve Bahar şenliklerimiz sürüyor”. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Beypazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü "Bahar Şenlikleri" kapsamında gençlerle Çadır kamp kurdu: