Samuray kılıçlı uyuşturucu taciri tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samuray kılıçlı uyuşturucu taciri tutuklandıAydın’ın Didim ilçesinde Jandarma ekiplerinin hassas burunlu köpeklerle yaptığı ev aramasında toprağa gömülü halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Evde yapılan aramada samuray kılıcı ile tüfek ve tabanca yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Edinilen bilgiye göre; Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Yeşiltepe mevkiinde devriye esnasında durdukları araç sahibi Z.Ö (66) adlı şahsı sorguladı. Şahşın şüpheli hareketleri sonucunda evinde hassas burunlu köpeklerle arama yapıldı. Yapılan aramada ise “1.287 Gram toprağa gömülü halde  kavanoz içinde Esrar (Kubar), 31.41 Gram kenevir tohumu, 1adet hassas terazi,  2 adet otomatik av tüfeği, 1adet tabanca, 1 adet havalı tüfek , 1 adet samuray kılıcı 1 adet toprağa ekili kök kenevir, 36 adet fişek ve 1 adet esrar öğütücü ele geçirildi. Göz altına alınan Z.Ö Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
Şüpheli şahıs Uyuşturucu madde imal ve ticareti, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak kabul etmek ve bulundurmak ile 6136SKM suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Samuray kılıçlı uyuşturucu taciri tutuklandı