Kars Arpaçay ilçe Kaymakamı Özerden, Polis ve Jandarma personelleriyle bayramlaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars Arpaçay ilçe Kaymakamı Özerden, Polis ve Jandarma personelleriyle bayramlaştıERCÜMENT DAŞDELEN – KARS (BHA) – Arpaçay Kaymakamı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Uğur Özerden, Ramazan Bayramında İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek polis ve askerlerin bayramını kutladı.
İlk olarak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin bayramını kutlayan Kaymakam Özerden, daha sonra İlçe Emniyet Amirliğine geçti. Burada polislerin bayramını tebrik eden Kaymakam Özerden, bayramların birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının, kaynaşmanın en üst düzeyde olduğu müstesna günler olduğunu söyledi.
Özerden, “Ramazan Bayram’ını idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Mübarek bayramlara ulaşmamıza vesilen olan, vatanı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şifalar ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.
Kaymakam ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Uğur Özerden, Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından, bayram süresince yol kontrolleri ve denetimlerine devam ederek sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda denetimlerini yapmaları konularında İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanına talimat verdi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Kars Arpaçay ilçe Kaymakamı Özerden, Polis ve Jandarma personelleriyle bayramlaştı