ESKİ FUTBOLCU SUAT TÜRKER VEFAT ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ESKİ FUTBOLCU SUAT TÜRKER VEFAT ETTİESKİ FUTBOLCU SUAT TÜRKER VEFAT ETTİ
Türk asıllı Alman futbolcu Suat Türker, 46 yaşında beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti. Ölüm nedeni ise belli değil.
Haber: Bahtiyar Okumuş
Uzun yıllar Almanya’nın Kickers Offenbach takımında forma giyen 46 yaşındaki Türk asıllı Alman eski Futbolcu Suat Türker hayatını kaybetti. Kickers Offenbach klübü acı haberi resmi Twitter hesabından duyurdu. Kickers Offenbach klübünden yapılan açıklamada; ” Eski Futbolcumus Suat Türker’in yasını tutuyoruz. Uzun yıllar forvetimiz olarak oynayan oyuncumuz bugün beklenmedik bir şekilde 46 yaşında hayata gözlerini yumdu.” İfadelerine yer verildi. Henüz Suat Türker’in ölüm nedeni hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Suat Türker kısa bir dönem Türkiye’de İstanbulspor forması giymişti. İstanbulspor; “Kulübümüzde geçmiş dönemde görev yapmış değerli futbolcumuz Suat Türker’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Suat Türker’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz.” Mesajı yayınladı.
YB ile iki aylık sözleşme
Kickers Offenbach formasıyla 183 maça çıkan (70 gol) ve 2004/05 sezonunda 16 gol atan Türker, 2. Bundesliga’ya yükselmede kilit rol oynadı. 2002 Yılında Young Boys Bern Suat Türker ile 6 aylık sözleşme imzalamış ancak hiç oynamamıştı. YB Türkeri 2 aylık süreç sonrasında Borussia Neunkirchen takımına kiralamıştı.
2008’de SC Freiburg’a geçen Türker, altı ay sonra doğrudan Offenbach’a tekrar geri döndü. Daha sonra bir yıl Wehen Wiesbaden’de (2010) ve eski Türk U milli oyuncusu Temmuz 2012’de botlarını asmadan önce Kickers’ta ikinci takımda oynadı. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

ESKİ FUTBOLCU SUAT TÜRKER VEFAT ETTİ