“Apo’nun heykelini dikmek için usta olan CHP’yi kullanıyorlar”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Apo’nun heykelini dikmek için usta olan CHP’yi kullanıyorlar”AK Parti Aydın İl Teşkilatı, milletvekili adayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “Selahattin Demirtaş’ın bir söylemi vardı; ‘Öcalan’ın heykelini diktireceğiz’ diye bunu da anca CHP’ye yaptırırlar, çünkü onlar bu konuda usta. Kapalı kapılar ardında bu konuşuluyor demek ki ama biz buna müsaade etmeyiz” dedi.
AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, Efeler Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege ve 8 Milletvekili Adayı ile birlikte, kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı alanında, Türkiye’de üretilen yerli uçak, yerli araç ve gemi maketleri yer aldı.
“KILIÇDAROĞLU’NUN BU SEÇİMİ KAZANAMAYACAĞINI BİZ SÖYLEMEDİK, KENDİLERİ SÖYLEDİLER”
AK Parti olarak sadece seçim döneminde çalışmadıklarını ve sürekli sahada olduklarını belirten İl Başkanı Gökhan Ökten, “Çalışmalara adaylar belirlenmeden başlamıştık. Vatandaşımızın AK Parti’den beklentilerini toparlayabilmek ve Ankara’ya iletebilmek istemiştik. Vekil adaylarımızın tespitiyle beraber, tüm vekil adaylarımızla 17 ilçemizi ziyaret ettik. Aday tanıtımlarımızı bütün ilçelerimizde gerçekleştirdik. Daha sonrasında da bugüne geldiğimiz süreçte 8 adayımız ve il başkanlığımızla her gün 12-13 ilçemizde program icra ederek çalışmalara devam ediyoruz. 14 Mayıs seçimi çok önemli. Sadece Türkiye değil, bütün dünya coğrafyası takip ediyor. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan, bütün İslam coğrafyasının umudu olmuş, onların beklentisi 14 Mayıs’ta bu umudun devam etmesi. Sahada gördüğümüz, bu umutlar sonuca güzel bir şekilde yansıyor. Vatandaşımız da bunun bilincinde. Cumhur İttifakı’nı anlatmakta, bazen vatandaşlarımız bize bunu anlatıyor. Cumhur İttifakı’nı birleştiren bir tek unsur var. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve milletimizin geleceği. Başka bir pazarlığımız, başka bir birleşme noktamız yok. Diğer ittifaka baktığımızda daha kuruluş aşamasında, Cumhurbaşkanı adayı tayininde çok büyük kavgalar, masadan kalkıp geri gelmeler yaşandı. Bunları hep birlikte izledik. Kendileri, cumhurbaşkanı adaylarına inanmayan bir ittifak yapısı var. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu seçimi kazanamayacağını biz söylemedik, kendileri söylediler” diye konuştu.
“BİZ BUNA MÜSAADE ETMEYİZ”
Millet İttifakı ve ortaklarının siyasi söylemleri ve düşünceleri halkı tedirgin ettiğini ve bunu sahada vatandaşların da belirttiğini dile getiren Ökten, “Güçlendirilmiş Cumhurbaşkanı diye bir sistem buldular. Hepsi birlikte gelseler, Erdoğan’ın vatandaşın gönlündeki yerini değiştiremezler. Hiç bir sözünü tutmayan ittifak yapısı var karşımızda. Birde masadan HDP çıktı. 7’li masa oldu. Her gün Abdullah Öcalan’ın, Selahattin Demirtaş’ın serbest kalacağını söylüyorlar. Bizim asker, polis, öğretmen ve doktorumuzun katillerinin tutsak olduğunu açıkça söylüyorlar. Kapalı kapılar ardında neler konuşuyorlar. Ama vatandaşımız bunları çok net biliyor ve bunun sonucunu sandıkta görecekler. Selahattin Demirtaş’ın bir söylemi vardı; ‘Öcalan’ın heykelini diktireceğiz’ diye bunu da anca CHP’ye yaptırırlar. Kapalı kapılar ardında bu konuşuluyor demek ki ama biz buna müsaade etmeyiz. Bizim Teşkilatımız kanunlar çerçevesinde, saygı çerçevesinde kendi görevimizi yaparak ilerliyor. Onlar bu çerçeve içerisinde ilerlemiyor. Pankartlarımız yakılıyor, Gençlik Kolları Başkanımız takip ediliyor. Biz her zaman şunu söyleriz, ‘biz bize yakışanı, AK Parti’ye yakışanı yapalım’ diye. Biz tek vatandaşımıza güveniriz, AK Parti milleti ile büyüyen bir parti. AK Parti büyüdü, Türkiye büyüdü. Yerli milli otomobilinizi yaptık, biz bunlarla gurur duyuyoruz. Ama maalesef karşı taraftan bu yerli milli yapının bozulacağını söyleyen yapı var. Bizim saha da gördüğümüz Erdoğan ve AK Parti tekrar birinci parti olarak çıkacak. Bu seçimde Ak Parti Aydın’da birinci parti. Biz 7/24 halkın hizmetinde olan bu anlayışla devam eden partiyiz. Bu organizasyon da bütün basını bir araya getirdi. Bunun içinde ayrıca mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Başkan Ökten açıklamalarının ardından, kendisi ve milletvekili adayları, basın mensuplarından gelen soruları cevapladı. Yeni dönemde yapacakları projeleri de anlatan milletvekili adayları, tek gayelerinin 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en güçlü şekilde ve ilk turda seçilmesi olduğunu dile getirdi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

“Apo’nun heykelini dikmek için usta olan CHP’yi kullanıyorlar”