İnce’den "Onlar devletin polisi, AK Parti’nin değil" tepkisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnce'den "Onlar devletin polisi, AK Parti'nin değil" tepkisiBirlik Haber Ajansı, (BHA)- Bir vatandaşın “AK Parti’nin polisi sizi koruyor” sözlerini kullanması üzerine Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İnce, “AK Parti’nin polisi değil onlar, devletin polisi. AK Parti’nin polisi olur mu?” sözleriyle cevap verdi.
Zonguldak’ta vatandaşlarla bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bir vatandaşın kullandığı “AK Parti’nin polisi sizi koruyor” sözlerine tepki gösterdi. İnce ise vatandaşa, “AK Parti’nin polisi değil onlar, devletin polisi. AK Parti’nin polisi olur mu? Olur mu öyle şey? Bu devletin polisi onlar” sözleriyle cevap verdi.
Ardından konuyla ilgili açıklamada bulunan İnce, “Çok ayıp bu. Bu tepkiyi şahsıma almıyorum ben. Etrafımızda tabii ki Zonguldak Emniyetinden polis arkadaşlarımız var. Onlara “AK Parti’nin polisleri seni nasıl koruyor bak” demek çok büyük bir saygısızlıktır. Onlar Türk Devleti’nin polisleridir. Ben Türk polisine canımı emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.  
İnce o anları sosyal medya hesabından “Polisimiz, AKP’nin değil Devletin polisidir. Bu milletin polisidir. Ben canımı emanet ettiğim polislerin hakkını yedirtmem!” sözleriyle paylaştı.

İnce’den "Onlar devletin polisi, AK Parti’nin değil" tepkisi