SEDA SARIBAŞ Didim’de ilgiyle karşılandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEDA SARIBAŞ Didim'de ilgiyle karşılandı2053 – 2071 HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti Aydın Milletvekili adayı Seda Sarıbaş Bugün ziyaretlerine Didim İlçe Başkanlığının açmış olduğu seçim ofisinden başladı. Sarıbaş’ı seçim irtibat ofisinde İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Kadın Kolları Başkanı Esma Akça ile yöneticilerin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

Seçim İrtibat Ofisine hayırlı olsun ziyaretine gelen Cumhur İttifakı Ortağı MHP İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç, MHP Aydın Milletvekili adayı Çetin Durmaz da Seda Sarıbaş’a başarılar dilediler.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

AK  Parti Aydın Milletvekili Adayı Seda Sarıbaş Seçim irtibat ofisi ziyaretinde  teşkilata seslenirken “Değerli dava arkadaşlarım, Ben de sizin içinizden biriyim. 2014 yılında Maşallah başkanımla beraber bu yola çıktık. Didim Belediye Meclis üyeliği, Kadın kolları başkanlığı ve sonrasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ile partimizin MYK’sında yer aldım. Çıktığımız bu yol çok zor ve meşakatli bir yol, ancak çevreme baktığımda hep tanıdık yüzler. Bu ailemiz ile birlikte bu zor yolu kolay edeceğimize inancım tamdır.

2053 – 2071 HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ

2023 Türkiye Yüzyılı için güçlü adımları sizlerle birlikte atacağız. 14 Mayıs gecesi sizlerin desteği ile sizlerin iradesini TBMM çatısında temsil etmeye hak kazanacağım.  Bir kadın olarak, kadın kardeşlerimin ve onların çocuklarının geleceği, Türkiye’nin geleceği için güçlü bir miras bırakmak için çalışacağım. Bugüne kadar hiçbir zaman bugünü değil hep ileriyi düşünen planlayan insan oldum bundan sonrada geleceği güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğim. Bizim çocuklarımız, torunlarımız için de 2053, 2071 hedeflerimiz var. Çalışmalarımız bu hedefler doğrultusunda devam edecek. Teşkilatımıza, sizlere güvenim tam, bu benim için çok önemli…” ifadelerinde bulundu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

SEDA SARIBAŞ Didim’de ilgiyle karşılandı