Sarıbaş, romanlarla birlikte hasır ördü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıbaş, romanlarla birlikte hasır ördüAK Parti 28. Dönem Aydın Milletvekili Adayı Seda Sarıbaş, seçim çalışmaları kapsamında Söke’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Partisinin seçim bürosu açılışı Kent Konseyi ve roman vatandaşları ziyaret eden Sarıbaş, onlarla birlikte hasır ördü.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Söke’de Ak Parti İlçe Başkanı Sibel Menderes ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Adayı Seda Sarıbaş, ilk olarak Seçim Ofisi Açılış Törenine katıldı. Partilileri ile birlikte Söke Kent Konseyini ziyaret eden Sarıbaş, çalışmalar hakkında bilgi aldı, Söke için yapılması gerekenler hakkında istişare gerçekleştirdi.
 
Daha sonra Söke’de yaşayan roman vatandaşlara ziyaret eden Sarıbaş büyük bir ilgi ile karşılandı. Toplumun bütün kesimlerine dokunmaya ve sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Sarıbaş, vatandaşlarla sohbet etti. Küçük çocuklarla yakından ilgilenen Seda Sarıbaş, Roman vatandaşlarla hasır ördü.
 
“ALIN TERİNİN, EKMEK PARASININ NE DEMEK OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLEN BİR KARDEŞİNİZİM”
 
Ziyareti değerlendiren Sarıbaş, “Emek, insanın sahip olduğu en önemli değerlerden birisidir. Emeğin ve çalışmanın ürünü alın teridir. Sınavı kazanmak için çalışan bir öğrenci, tarlasından verim almak isteyen bir çiftçi, evini geçindirmek için zor şartlarda çalışan bir baba alın teriyle emeğinin karşılığını mutlaka alır. Siz emekçi kardeşlerimiz olmasa inanın biz bir adım dahi ileriye atamayız. Sizlerin varlığı bizlerin varlığının teminatıdır. Bu anlamda Türkiye Cumhuriyeti içerisinde bir kadın olarak emeğinizi ortaya koyduğunuz gücünüzü takdirle karşılıyorum. İyi varsınız kardeşlerim. Benim annem babam terzi. Bende emekçi bir ailenin evladı olarak sabahtan akşama kadar işinin başında, emeğini ortaya koyan bir ailede yetişmiş bir kardeşinizim. Alın terinin, ekmek parasının ne demek olduğunu çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak bana sorunlarınızı ilettiniz. En kısa sürede sorunlarınızı çözmek için mücadele edip inşallah çözüme kavuştururuz” dedi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Sarıbaş, romanlarla birlikte hasır ördü