Togg talihlisi İYİ Parti’den istifa etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Togg talihlisi İYİ Parti’den istifa ettiİYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Yenipazar Belediye Meclis Üyesi Kıvanç İşbilen, partisinden ve görevlerinden istifa etti. İşbilen’in Yenipazar’daki dört Togg araç talihlileri arasında yer aldığı öğrenildi.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
14 Mayıs Seçimlerine yaklaşık 1 ay kala İYİ Partili Kıvanç İşbilen’in istifa haberi, siyaset gündemine oturdu. Yenipazar Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İşbilen’in istifa gerekçesi, merak konusu oldu.
 
İstifası ile ilgili açıklamayı birkaç gün içerisinde duyuracağını söyleyen Kıvanç İşbilen, “Ben tarım, hayvancılık, danışmanlık ve Antep Fıstığı işleme Tesisi işletmeciliğinin yanı sıra Kooperatif Başkanlığı görevi de yürütüyorum. İstifa gerekçemi kısa süre sonra açıklayacağım ama kesinlikle bir kırgınlığım ve küskünlüğüm yok. İstifam tamamen kendi yoğunluğumla alakalı” dedi.
 
İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklayan Kıvanç İşbilen’in, Yenipazar’daki dört Togg talihlisinden biri olduğu öğrenilirken, İşbilen’in istifa ile ilgili ‘Hem Togg’a binip hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nasıl eleştireceğim’ diyenlerden olduğu şeklinde yorumlandı. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Togg talihlisi İYİ Parti’den istifa etti