MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ekrem Gökay Yüksel 1.Sırayı aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ekrem Gökay Yüksel 1.Sırayı aldıPervin BÖLÜKBAŞI-BALIKESİR-(BHA).Balıkesir MHP milletvekili adayları açıklanan listeler sonrasında Balıkesir’de 1.sırayı Ekrem Gökay Yüksel aldı.MHP Balıkesir milletvekili aday listesinde iki Edremitli aday adayının, aday listesine girmesi Edremit’te seçmen tarafından büyük sevinçle karşılandı.Ekrem Gökay Yüksel ve Nihat Gezergiç MHP’de yükselen değer olarak nitelendiriliyor. Herkes tarafından sevilen Edremitli adaylar Edremit’in gururu oldu.
Balıkesir Milliyetçi Hareket Partisi 1.Sıra Adayı Ekrem Gökay Yüksel sosyal medyasından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.
“14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan ve Cumhuriyetimizin gelecek yüzyılına şekil verecek olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde şahsımı Balıkesir’imizden 1. Sıra adaylığa uygun gören Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunarım.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” dedi.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerinde merakla beklenen MHP milletvekili adayları açıklandı. İl il açıklanan listede sürpriz isimler göze çarptı. 14 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde MHP’den aday olacak olan milletvekilleri belli oldu. Balıkesir’de MHP 9 milletvekili adayı gösterdi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamalara yer verdi.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak aziz milletimize takdim edeceğimiz aday listemizin çalışmaları tamamlanmıştır. Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu; gerek parti tabanının ve teşkilatlarımızın genel temayülünü, gerekse kamuoyunun beklentilerini dikkate alarak büyük bir ciddiyet ve titizlikle mesai sarf etmektedir. Seçim takvimi gereğince MHP’nin milletvekili aday listesine bugün nihai şekli verilecek ve 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunulacak.” dedi
İşte Balıkesir MHP milletvekili adayları
Açıklanan listeler sonrasında Balıkesir’de 1.sırayı Ekrem Gökay Yüksel aldı.. MHP Balıkesir milletvekili aday listesinde iki Edremitli aday adayının, aday listesine girmesi Edremit’te seçmen tarafından ilgi uyandırdı. Ekrem Gökay Yüksel ve Nihat Gezergiç MHP’de yükselen değer olarak nitelendiriliyor.
 
Balıkesir MHP milletvekili adayları 2023 listesi
1- Ekrem Gökay Yüksel
 
2 -Harun Algül
 
3- Cem Özışıklıoğlu
 
4- Abdullah Sarbay
 
5- İlteriş Kağan Sıkıcıkoğlu
 
6- Nihat Gezergiç
 
7-Ayten Sak
 
8- Özkan Öztürk
 
9- Cem Kıvılcım (Birlik Haber Ajansı-BHA)

MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ekrem Gökay Yüksel 1.Sırayı aldı