Elazığspor Gençlik 23 Taraftarlar Derneği: Elazığ Üşüme, Bu Millet Seninle

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığspor Gençlik 23 Taraftarlar Derneği: Elazığ Üşüme, Bu Millet SeninleElazığspor Gençlik 23 Taraftarlar Derneği tarafından birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı.
Elazığspor Gençlik 23 Taraftarlar Derneği tarafından, depremin ardından birlik ve beraberlik mesajı verilen bir açıklama tapıldı.
“ELAZIĞ ÜŞÜME, BU MİLLET SENİNLE”
Elazığspor Gençlik 23 Taraftarlar Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Ne Güzel Moral Olmuştu Elazığ için Tribünlerde Söylenen Bu Beste. Ocak 2020 Elazığ Depremi… Depremi Elazığ olarak biz yaşadık ama tüm Türkiye hissetti. Kışın ayazında biz dışarda kaldık ama tüm milletimiz bizimle üşüdü. Elazığ depreminde olduğu gibi şimdide Kahramanmaraş merkezli depremde bu devlet ve milletin bir bütün olduğu kanıtlanmıştır, bunun en güzel örneği ülkemizin güzide kulüplerimizin gerçek taraftar gruplarının yapmış olduğu örnek davranışlardır. Sahaya atılan atkılar ve oyuncaklar, yağmacılara karşı nöbet tutan taraftarlar, tribünde pankart ve besteleriyle hep devletinin ve milletinin yanında olmuştur. Bir gurup kendini bilmezin başlatmış olduğu ve olayları birlik ve beraberlik içinde olduğumuz bu dönemde, ülkemizi karıştırmak ve kaos ortamı yaratmak isteyen özellikle tribünleri kullanmak isteyen bu yapılanmaları Elazığspor Gençlik 23 taraftarlar derneği olarak asla desteklemiyor ve şiddetle kınıyoruz. Tribünler gönül verdiğimiz takımların desteklendiği yerdir, kirli politik emellerinize izin vermeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz bu dönemlerde devletimiz ve milletimizin yanında olduğumuzu belirtmek ister, ülkemizi karıştırmak isteyenlere de mesajımız; ” başaramayacaksınız” denildi.
Sıtkı Taşel – Elazığ – (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Elazığspor Gençlik 23 Taraftarlar Derneği: Elazığ Üşüme, Bu Millet Seninle