EROL BULUT’A TARİHİ ÇAĞRI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EROL BULUT'A TARİHİ ÇAĞRIGaziantep İnternet Medya Derneği (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, Gaziantep FK’dan ayrılırken astronomik bir tazminat alan Teknik Direktör Erol Bulut’a çağrıda bulunarak, ‘’Erol hoca Gaziantep’te ekmek yedi. Vicdanı varsa aldığı 1 Milyon 250 bin TL tazminatı depremzedelere bağışlamaya davet ediyorum’’ dedi.
 
AYDIN AKYÜREK / GAZİANTEP
 
‘’HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPMALIDIR’’
Gaziantep ve çevre illerde yaşanan deprem felaketinin yaralarının sarılmaya başlandığını ve başta kent sanayicileri ve yardım kuruluşları olmak üzere Türkiye’nin seferber olduğuna dikkat çeken GİMDER Başkanı Sabah, ‘’Bu süreçte sözleşmesi bitmeden Gaziantep FK’dan ayrılan Teknik Direktör Erol Bulut sözleşme gereği çalışmadığı günlerinde parasını alarak gitti. Erol hocadan böyle tarihi bir süreçte kendisine yakışanı yapmasını ve aldığı tazminatı depremzedelere bağışlamasını bekliyoruz’’ diye konuştu.
 
‘’BAĞIŞLA TARİHE GEÇ’’
Bağış konusunun gönüllük işi olduğunu ve bu konuda bir zorlamanın söz konusu olmadığına vurgu yapan Başkan Sabah, ‘’Erol Bulut böyle bir davranışla hep kalpleri kazanır hem de arkasındaki dedikoduları sonlandırır. Bu kendisi için bir fırsat. Biz dernek olarak gerekli çağrımızı yapıyoruz. Karar Teknik Direktör Erol Bulut aittir. Şayet tazminatını bağışlarsa kent spor tarihinde güzel bir şekilde hatırlanır’’ ifadelerini kullandı. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

EROL BULUT’A TARİHİ ÇAĞRI