Edremit’ te Mahalle Ligi Futbol Turnuvası elemeleri Sona Erdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit' te Mahalle Ligi Futbol Turnuvası elemeleri Sona ErdiBalıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile “İmkan Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’nın Edremit İlçe elemeleri sona erdi.
 
Pervin BÖLÜKBAŞI-BALIKESİR
 
Edremit Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirilen ilçe elemelerinde 80’i kız olmak üzere 350 sporcu yer aldı. İlçe birincisi olan ve dereceye giren takımlara ödülleri Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fethi Bilge, Kültür Müdürümüz Cumhur Dokur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Gençlik Spor ve Kongre Merkezi Müdürü Uygar Çelik tarafından verildi.
Büyük erkekler kategorisinde ilçe birincisi olan belediye personelimizin oluşturduğu Edremitgücü futbol takımına kupasını Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş verdi. Kupayı takım adına kaptan İrfan Kolçak aldı. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Edremit’ te Mahalle Ligi Futbol Turnuvası elemeleri Sona Erdi