MACAR FUTBOLUNDA WEB3 DEVRİMİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MACAR FUTBOLUNDA WEB3 DEVRİMİ!Capital Block, Macar takımı Debreceni VSC’nin resmî Web3 ajansı oldu
 
Debreceni VSC (DVSC), Macaristan’ın Web3 alanına giren ilk kulübü oldu.
Capital Block, DVSC’ye gelecekteki tüm Web3 faaliyetleri hakkında danışmanlık yapacak.
DVSC için planlanmış Token’lar, NFT’ler ve Metaverse girişimleri çok yakında taraftarlarla buluşacak.
Capital Block, halihazırda Galatasaray (Türkiye), AS Monaco (Fransa) ve Legia Varşova (Polonya) ile çalışıyor.
Capital Block CEO’su Tim Mangnall: “Macar sporunun gerçek öncüsü olan DVSC ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. DVSC taraftarlarının sevdikleri kulüplerine daha yakın olmalarını sağlayan sürükleyici Web3 ürünleri geliştirmek için kulüple yakın iş birliği içinde çalışacağız.”
 
Spor kulüpleri, taraftar ve markalar arasında en yaratıcı, en yenilikçi, en güvenli iş birlikleri oluşturmak için çalışan Capital Sports Media’nın (CSM) uluslararası faaliyet gösteren kolu Capital Block, Macar futbolunda bir ilke öncülük etti. Spor ve eğlence pazarlarının önde gelen Web3 ajansı Capital Block, Macar futbol kulübü Debreceni VSC (DVSC) tarafından resmî Web3 ajansı olarak atandı. Yeni anlaşma ile Debreceni VSC (DVSC), Macaristan’ın Web3 alanına giren ilk kulübü oldu.
 
Debreceni VSC, taraftarların kulüplerine hiç olmadığı kadar yakınlaşmasını sağlayan devrim niteliğindeki yeni Web3 ürünlerini sunmaya hazırlanıyor. Bu ortaklığın bir sonucu olarak DVSC, Web3 alanında ilerlemek için adım atan ilk Macar futbol kulübü oldu. Capital Block, DVSC’nin Web3 alanına yönelik token lansmanları, NFT’ler ve Metaverse’te var olmayı da içeren girişimlerine danışmanlık yapacak ve bunları uygulayacak çalışmalara imza atacak.
 
TARAFTARA MÜJDELER GELİYOR
 
Capital Block ile birlikte DVSC, yakında Web3 ürünlerinin potansiyel lansmanları hakkında taraftarı sevindirecek yeni duyurular yapacak. Tüm ürünler ve lansmanlar, üçüncü parti bir sağlayıcıya yaptırılmak yerine DVSC’ye ait olacak ve kulüp bu konudaki tüm kararlarda söz sahibi olacak.
 
Futbol taraftarlarının kulüplerine yakınlaşmasını sağlayan başarılı Web3 ürünleri geliştirme konusunda güçlü bir geçmişe sahip olan Capital Block, halihazırda Fransa’da AS Monaco, Polonya’da Legia Varşova ve Türkiye’de Galatasaray gibi büyük futbol kulüpleriyle çalışmalarına devam ediyor. Capital Block, Galatasaray’ın bir dakikadan kısa sürede tükenerek rekor kıran ilk NFT arzını gerçekleştirdi.
 
DVSC YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ OLACAK
 
Capital Block CEO’su Tim Mangnall, Web3’ün Avrupa futbol kulüpleri tarafından hâlâ önemli ölçüde kullanılmadığına dikkat çekti. Gün geçtikçe daha fazla futbol kulübünün Web3 projelerine katılacağını açıklamasına rağmen, Avrupa’nın hâlâ ABD gibi pazarların biraz gerisinde olduğunu belirten Capital Block CEO’su Mangnall, şöyle devam etti: “Artık taraftarları DVSC’ye yaklaştıran yenilikçi Web3 ürünleri geliştirmeye ve DVSC’nin, Macar futbolundaki yeniliklerin ön saflarında kalmasını sağlamaya başlayacağız. Takipte kalın! Bir Web3 ürün paketi piyasaya sürmeden önce, ilk odağımız DVSC taraftarlarının Web3’ü ve bunun onlara getirebileceği fırsatları anlamalarına yardımcı olmak olacak.”
 
DVSC Basın Sekreteri Tóth Csaba Zsolt ise şunları kaydetti: “Web3 ve sporun kesiştiği noktada Avrupa’nın önde gelen uzmanları olan Capital Block ile çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyoruz. Tutkulu DVSC taraftarlarımızı bu projenin merkezinde tutma planlarından çok etkilendik ve planlarımızı çok yakında paylaşmak için büyük bir heyecan duyuyoruz.” (Karadeniz Son Havadis)

MACAR FUTBOLUNDA WEB3 DEVRİMİ!