Kars36 Spor’a, Doğubayazıt FK maçı öncesi moral motivasyon gecesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars36 Spor’a, Doğubayazıt FK maçı öncesi moral motivasyon gecesiKars36 Spor Kulübü yönetimi ve teknik heyeti 20 Kasım’da kendi saha ve seyircisi önünde Doğubayazıt FK ile karşılaşacak olan Kars36 Spor futbolcuları için moral ve motivasyon gecesi düzenledi.

Bir restoranda Karslı iş adamı ve Kars 36 Spor As Başkanı Fuat Öztürk’ün düzenlediği yemekli moral ve motivasyon gecesine Kars36 Spor Kulüp Başkanı Yasin Çiftçi, Teknik Direktör Yusuf Sacit Çelik, Harbiler36 Taraftar Derneği Başkanı Mahir Acay, Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen ve futbolcular katıldı.

Programda kulüp yöneticileri futbolcular ile değerlendirmelerde bulunarak maçın istişaresini yaptılar.

Kars 36 Spor As Başkanı Fuat Öztürk, yaptığı konuşmasında, “Doğubayazıt FK maçı öncesi sizlerle bir araya gelerek moral motivasyon gecesi düzenlemek istedik. Doğubayazıt maçı bizim için çok önemli. İnanıyorum ki herkes elinden gelenin fazlasını yapacaktır, gayret gösterecektir. Başarıyı inşallah kendi sahamızda alacağız. Bu maçı kazanmak bizim için çok önemli. Maçtan sonra inşallah zaferimizi kutlayacağız. Sizlerin performanslarını da hocamızla istişare yaptık. Hepinizin formda olduğunu, morallerinizin yüksek olduğunu hocamız söyledi. Sizlere de güveniyoruz. Gerekeni yapacağınıza olan inancımız tamdır” dedi.

Karslı müzisyenler Erol Aslanhatun ve Sedat Üçüncü’nün müzikleri eşliğinde Kars36 Spor futbolcuları halaylar çekerek, türküler söyleyerek gönüllerince eğlendiler.

Futbolcular, moral ve motivasyon gecesini düzenleyen Kars 36 Spor As Başkanı Fuat Öztürk’e Kulüp Başkanı Yasin Çiftçi ve teknik heyete teşekkür ettiler. (ERCÜMENT DAŞDELEN)

Kars36 Spor’a, Doğubayazıt FK maçı öncesi moral motivasyon gecesi