Beypazarı altyapısından yetişen, Atletizmde dünya şampiyonu Mizgin Ay ve antrenöründen Belediye başkanına ziyaret.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı altyapısından yetişen, Atletizmde dünya şampiyonu Mizgin Ay ve antrenöründen Belediye başkanına ziyaret.BEYPAZARI (BHA)- Atletizmde Dünya şampiyonu Mizgin Ay ve Antrenöründen Belediye başkanı Tuncer Kaplan’a ziyaret:
Beypazarı Lisesinde okur iken, halen antrenörü olan Muhsin Soysal tarafından keşfedilen ve 2017 Yılında atletizmde 100 metrede Dünya 1.cisi olurken, aynı yarışmalarda 200 Metrede de dünya 3.sü olan Mizgin Ay ve Antrenörü Muhsin Soysal birlikte Belediye başkanı Tuncer Kaplan’a ziyarette bulundu.
Antrenör Muhsin Sosyal hoca, Dünya şampiyonu Mizgin Ay’ın, sakatlığının bulunduğunu ve tedavilerinin de sürdüğünü söyledi.
Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Dünya şampiyonu Mizgin Ay’ı ve antrenörünü bir kez daha tebrik ederken, geçmiş olsun dilekleriyle acil şifalar dileğinde bulundu ve sporcunun her daim yanında ve destekçisi olduklarını yeniledi.
Belediye başkanı Kaplan, Mizgin Ay’ın kısa sürede iyileşip, bir an öncesi sahalara dönerek, göğsümüzü kabartacak, yarışmalar çıkarması temennisinde bulundu.
Antrenör Muhsin Soysal, Beypazarı’ndan çıkan sporcumuzun, dünyada ender olan bir yarışmada 2 madalya aldığını ve iyileşmesinin akabinde yine zıpkın gibi sahalara dönerek, madalyalı yarışmalar beklediklerini ifade etti.
Sporcu Mizgin Ay’da tedavilerine dikkat ettiğini ve kısa süre içinde sahalara dönmek istediğini belirtti. (Yaşar Tonbak)

Beypazarı altyapısından yetişen, Atletizmde dünya şampiyonu Mizgin Ay ve antrenöründen Belediye başkanına ziyaret.