BAŞKAN UYGUN’DAN İÇME SUYUARITMA TESİSİ İÇİN İKTİDAR İMASI ; "7 AY SONRA YAPACAĞIM"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞKAN UYGUN'DAN İÇME SUYUARITMA TESİSİ İÇİN İKTİDAR İMASI ; "7 AY SONRA YAPACAĞIM"BİROL GÜNGÖRDÜ – ÇANAKKALE – BİRLİK HABER AJANSI (BHA)
 
Bayramiç Belediyesi’nin Aralık ayı meclis toplantısına Başkan Mert Uygun’un, içme suyuarıtma tesisiyle ilgili sözleri damga vurdu. AKP’li meclis üyelerine tepki gösteren ve iktidar vurgusu yapan Uygun, “İster takip edin ister etmeyin. 7 ay sonra hepsini yapacağım” dedi.
 
Bayramiç Belediye Meclisi’nin kasım ayı toplantısı, Başkan Mert Uygun idaresinde Konak Otel altındaki belediye meclis salonunda gerçekleşti. Toplantıda 6 gündem maddesi karara bağlandı.
 
Meclise, Başkan Uygun’un içme suyu arıtma tesisiyle ilgili sözleri damga vurdu. Önceliğin su olduğuna dikkat çeken Başkan Uygun, AKP’li meclis üyelerine gereken desteği vermedikleri için sitem etti. İki yılı aşkın süredir kredinin onaylamasını beklediklerini belirten Başkan Uygun, AKP’li meclis üyesi Erman Uydaş’a yüklendi.
 
Uygun, “Destek sözünüzü tutmadınız. Ankara’ya, AK Parti’ye Milletvekili Bülent Turan’a gitmeniz lazım dediniz. Bayramiç halkı için giderim dedim, gittim. Daha ne yapacağız? Su en önemli konudur.İller Bankası’ndan kredi için herhangi bir ilerleme kaydedemedik. İçme suyunda büyük problem yaşıyoruz. İçme suyu arıtma tesisiyle halkımıza her analizden geçmiş, birinci sınıf su verebiliriz. Şu an içme suyu arıtması olmayan çok nadir belediye var. İller Bankası’nın SUKAP projelerinden herkes yararlandı” diye konuştu.
 
Bunun üzerine Uydaş, konuyu takip ettiklerini söylese de Başkan Uygun’un tepkisiyle karşılaştı.
Genel seçimleri ve CHP iktidarını kasteden Başkan Uygun’un, “İster takip edin ister etmeyin. 7 ay sonra hepsini yapacağım” sözleri dikkat çekti. (Birol Güngördü)

BAŞKAN UYGUN’DAN İÇME SUYUARITMA TESİSİ İÇİN İKTİDAR İMASI ; "7 AY SONRA YAPACAĞIM"