Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın: “ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızı ziyaret ettik”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın: “ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızı ziyaret ettik”Başkentin Güdül İlçesi Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a ziyarette bulunduklarını bildirdi.
Yaşar TONBAK – Ankara/Güdül -Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Güdül belediye başkanı beraberinde bazı belediye başkanları ile birlikte Bakanlıkta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanı Sayın Murat Kurum’a ziyarette bulunduklarını söyledi.
Ziyarette, diğer belediye başkanları gibi kendisinin de İlçelerinde devam eden çalışmalar, Restore çalışmaları ile bazı hususlarda bakan beyi bilgilendirdiklerini belirten Yalçın, “Sayın bakanımızı, ilçemiz Sessiz ve Sakin şehir(Cittaslow) hakkında ve bu anlamda yaptığımız çalışmalardan ve halen devam eden restore çalışmaları, meydan düzenlemeleri gibi konularda bilgiler aktardım. Sayın bakanımıza, bize verdiği destekleri dolayısıyla teşekkürlerimi bildirdim ve Güdül İlçesine davet ettim” dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’u ziyaretinde kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti Ankara İl başkanı Hakan Han Özcan’a de çok teşekkür ettiğini kaydetti. (Yaşar Tonbak)

Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın: “ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızı ziyaret ettik”