Beypazarı Şehir Stadı yeniden yapılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Şehir Stadı yeniden yapılacakBEYPAZARI (BHA)- Beypazarı ilçesinde bulunan şehir stadı yıkılarak yerine daha modern bir stad yapılacağı bildirildi.
Beypazarı ilçe gençlik Spor müdürü Özgür Bediz, şehir stadında yıkım çalışmalarının başladığını söyledi.
Beypazarı Şehir stadının yıkılarak yerine modern bir stat yapılmasının planlandığına değinen İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bediz, “İlçe stadyumunda yenileme ve bakım çalışmaları başladı. Stadımız çim zeminiyle birlikte silbaştan yeniden yapılacak. Alanda, nizami ölçülerde atletizm tartan Pist olacak. Gece maçları için Işıklandırma yapılacak. Dediğimiz gibi tribünler yeniden yapılırken, portatif tribün yapılacak.4 Adet soyuma odası inşa edilecek” şeklinde konuştu:
Yeni yapılacak ışıklandırma sistemiyle gece maçlarının da oynanabileceğine değinen İlçe Spor müdürü Bediz, şunları kaydetti:
“Bunun dışında, stadın alanında, yeni tenis kortu, açık basketbol ve Voleybol sahası yer alıyor. Stadın çevre duvarları yeniden inşa edilecek. Burada otopark ta bulunacak. Stadımız, 2023-2024 Futbol sezonuna yetiştirilmesi planlandı. Stadımızda yıkım ve alan temizleme çalışmaları başlatıldı. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.” (Yaşar Tonbak)

Beypazarı Şehir Stadı yeniden yapılacak