Hakan Kısaca Kahramanmaraş İl Başkanı Oldu.DGSKON Nijer Ankara Büyükelçiliğinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakan Kısaca Kahramanmaraş İl Başkanı Oldu.DGSKON Nijer Ankara BüyükelçiliğindeDünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanlığına Hakan Kısaca Atandı.
Kimlik Görev Kartı Ve Yetki Belgesi Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz ‘den Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Katılımıyla
Kuruluşun Kahramanmaraş İl Başkanlığına Atanan Hakan Kısaca’ya Takdim Edildi.

Nijer Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Salou Adama Gazibo Hanımefendi Tarafından Nijer Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğinde Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Türker Aygündüz Genel Başkan Yardımcısı Yener Acay, Kahramanmaraş İl Başkanı Hakan Kısaca dan Oluşan Heyet Kabul Edildi.
Büyükelçi Sayın Salou Adama Gazibo Konuşmasında;

Ziyaretlerinden Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirdi.Türkiye Cumhuriyeti Devleti İle Nijer Cumhuriyeti Devleti Arasında Güçlü Bir Sağlam İlişkilerin Olduğunu Her Alanda İş Birliğine Açık Olduklarını İfade Etti.Nijer Hakkında Tanıtım Bilgilendirmesi Yaptı.
Karşılıklı İş Birliği Protokolleri Hazırlanması İçin Görüş Alışverişinde Bulunuldu

Genel Başkan Türker Aygündüz Konuşmasında; İki Ülke Arasında Sportif Kültürel Sanatsal Müsabakalar Organizasyonlar Yapılması İçin Gerekli Çalışmaların Yapılması İçin İşbirliğine Hazır Olduklarını Gerekli Destek ve Katkı Sunucaklarını belirtti.
Sayın Büyükelçinin Kabullerinden İlgi ve Alakalarından Misafirperverliğinden Dolayı Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirdi.Yaptığımız Çalışmalar İle Dünya Gençliğine ve Sporuna Önem Veriyor Bu Konularda Faaliyetler Yapıyor Ve Yapmayada büyük bir azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.Dedi.Nijer Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Salou Adama Gazibo Hanımefendiye Günün Anlam ve Önemine Binaen Türkiye Milli Takım Forması Hediye Takdiminde Bulunuldu Ve Akabinde Hatıra Fotoğrafı Çekildi. (Hakan Kısaca)

Hakan Kısaca Kahramanmaraş İl Başkanı Oldu.DGSKON Nijer Ankara Büyükelçiliğinde