Trabzonspor Sivasspor ile karşılaşacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Sivasspor ile karşılaşacakSpor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya gelecek.

Bugün (22.10.2022 Cumartesi) Medicalpark stadında oynanacak karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Serkan ok ve Kamil çetin yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Saat 17:00’de başlayacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Hamsik, Gbamin, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Gomez

SİVASSPOR: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Goutas, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Charisis, N’jie, Dia Saba, Erdoğan Yeşilyurt, Hakan Arslan, Yatabare

Trabzonspor ile Sivasspor bugüne kadar 39 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda 19 kez Trabzonspor 11 kez Sivasspor kazandı. 9 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Trabzon’da oynanan 21 karşılaşmada ise 14 kez Trabzonspor, 3 kez Sivasspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 4 karşılaşma beraberlikle sona erdi.

İki takım en son 30.07.2022 tarihinde Trabzon’da karşı karşıya geldi. Müsabakayı 4-0 Trabzonspor kazandı.

Trabzonspor son maçında Beşiktaş ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken Sivasspor evinde oynadığı karşılaşmada Giresunspor’u 3-0 mağlup etti. (Tanju Akıncıoğlu)

Trabzonspor Sivasspor ile karşılaşacak