MUSTAFA ARSLAN: SİYASETİN ÖZÜ İNSANA DOKUNABİLMEKTİR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUSTAFA ARSLAN: SİYASETİN ÖZÜ İNSANA DOKUNABİLMEKTİRTBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve AK Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, Tokat’ın Pazar ilçesinde temaslarda bulundu. Burada konuşan Arslan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, siyasetin özü insan insana, yüz yüze, kalp kalbe iletişim olarak kalmayı sürdürecektir” dedi

Tokat AK Parti Milletvekili Mustafa Arslan Pazar’da ziyaretlerde bulundu. Pazar Belediye Başkanı Erdoğan Yılmaz ile bir araya gelen Arslan ilçe için yapılan çalışmaları paylaştı. Pazar Belediye Başkanı Erdoğan Yılmaz’ın projeleri üzerine de istişarelerde bulunan Arslan çalışmalardan dolayı Pazar Belediye Başkanı Erdoğan Yılmaz’a teşekkür etti.

Ardından ilçede eğitimine devam eden öğrenciler ile buluşan Mustafa Arslan burada öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi. Öğrencilerin daha rahat eğitim görebilmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti. Buradaki ziyaretlerinin ardından Pazar-Üzümören Belediyesi’ne geçen Arslan, belde esnaflarından Mehmet Uludağ’a ait iş yerinde çıkan yangın nedeniyle yangın alanında incelemelerde bulundu. Uludağ ailesine ve yangında evleri zarar gören Aşar ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

“AK PARTİ İLE MİLLETİMİZİN ARASINDAKİ KÖPRÜ KOPMAZ”

Mustafa Arslan “AK Parti’nin asıl gücü, Hakk’ın rızasını kazanmak ve halka hizmet etmek için çalışan bir yapıya sahip bulunmasıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, siyasetin özü insan insana, yüz yüze, kalp kalbe iletişim olarak kalmayı sürdürecektir. Elbette bu çağın imkânlarını sonuna kadar ve en etkili şekilde kullanacağız ama bu asla siyaset yöntemimizin temel ilkesini oluşturan yüz yüze iletişimi koparma pahasına olmayacaktır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz Adalet ve Kalkınma Partisi olarak vatandaşlarımızın yanındayız yanında olmayı da büyük bir şevkle sürdüreceğiz. AK Parti olarak vatandaşlarımızla her zaman iç içe olmaya gayret gösteriyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın illerdeki neferleri olarak, onun gözü ve kulağı olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman milletle iç içe olan partimiz, kurulduğu günden bu yana bütün kadroları ile milletinin yanında olmayı da sürdürecektir. Hiçbir zaman yılmadan, usanmadan vatandaşlarımız için hem çalışmaya, hem de onlarla birlikte olmayı sürdüreceğiz. Ne konuşurlarsa konuşsunlar, hangi algıyı yaparlarsa yapsınlar, hangi kumpası kurarlarsa kursunlar AK Parti ile milletimiz arasında olan sevdayı bitiremezler. Çünkü partimiz milletimizin bağrından koparak gelmiş ve 20 yıldır milletimiz için gecesini, gündüzüne katan bir anlayışla çalışmaktadır” ifadelerine yer verdi. (Hüseyin Kömür)

MUSTAFA ARSLAN: SİYASETİN ÖZÜ İNSANA DOKUNABİLMEKTİR