İyi Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu: “ Kongremizin ardından seçimlere odaklandık”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu: “ Kongremizin ardından seçimlere odaklandık”BEYPAZARI (BHA)- İyi Parti Beypazarı İlçe başkanlığı 26 Kasım 2022 Gününde yaptıkları kongrenin ardından, Millet ittifakı olarak seçimlere odaklandıklarını bildirdi.
26 Aralık 2022 gününde yaptıkları kongreden daha da güçlenerek, genç ve dinamik bir listeyle seçimi kazandıklarını anlatan İyi Parti İlçe başkanı Yakup Türkoğlu, “ bundan sonraki sürelerde seçimler için çalışıyoruz. Millet ittifakı partiler olarak ilçede uyum içindeyiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini önemsiyoruz. İyi Parti olarak, bu anlamda çalışmalarımıza ağırlık verdik. 230 olan üye sayımızı da binlerin üzerine çıkardık. Ekibimle birlikte, çalmadık kapı, ziyaret etmedik ev bırakmayacağız. Bunu başaracağımıza da inanıyorum” şeklinde konuştu.
Kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlara da önemli mesajlar verdiklerine değinen İyi Parti ilçe Başkanı Yakup Türkoğlu, şunları kaydetti:
“Parti olarak ilçedeki grafiğimiz her geçen gün yükseliyor. Partiye halkımızın teveccühü de var. Biz sadece partimizin yapacağı çalışmaları topluma, insanlara anlatıyoruz. Toplum ve insanlar artık neyin doru, neyin yanlış olduğunu görebiliyorlar.” (Yaşar Tonbak)

İyi Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu: “ Kongremizin ardından seçimlere odaklandık”