Trabzonspor Jakob Kehlet ile kazandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Jakob Kehlet ile kazandıTrabzonspor UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında bugün (13.10.2022 Perşembe) saat 22:00’de Fransa temsilcisi Monaco ile karşılaşacak.

Medicalpark stadında oynanacak karşılaşmayı Danimarkalı hakem Jakob Kehlet yönetecek. Onun yardımcılıklarını Danimarkalı Lars Hummelgaard ve Victor Skytte yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Sandi Putros olacak.

Müsabakanın VAR hakemi İngiliz hakem David Coote ve AVAR hakemi Avusturyalı Jarred Gavan Gillett olacak.

TRABZONSPOR KEHLET İLE KAZANDI

Danimarkalı hakem Jakob Kehlet daha önce Trabzonspor’un 1 maçında görev yaptı. Kehlet, 15.08.2019 tarihinde UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzon’da oynanan Sparta Prag karşılaşmasını yönetti. Ayrıca Monaco maçında görev yapacak Danimarkalı yardımcı hakem Lars Hummelgaard da Prag maçında yardımcı hakem olarak görev almıştı.

Bordo mavililer müsabakayı 2-1 kazandı. Trabzonspor’un gollerini 11. Dakikada Sörloth ve uzatma dakikalarında Pereira’nın asistinde Filip Novak kaydetmişti. Yine uzatma dakikalarında Nwakaeme’nin bir golü geçerlilik kazanmamıştı.

Sparta Prag’ın tek golünü 78. Dakikada Adam Hlozek kaydetti. Prag ekibinde Srdjan Plavsic, 13. Dakikada gördüğü ilk sarı kart sonrasında 88. Dakikada gördüğü ikinci sarı kartla kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. (Tanju Akıncıoğlu)

Trabzonspor Jakob Kehlet ile kazandı